19 Eylül 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Zirveyi Kim Aldı?


Güncelleme: 20 Eylül 2018 : 13:54
0

19 Eylül 2018 Çarşamba günü 4 dizi reyting yarışında boy gösteriyor. 19 Eylül 2018 Çarşamba Reyting Sonuçlarına hangi dizi damga vuracak merak ediliyor.

Nefes Nefese yaz sezonunda tek başına başladığı yolculukta şimdi diğer 3 dizi ile devam edecek. [kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz[/kirmizitext] gibi geçtiğimiz sezonun duayen dizisi de listeye eklendi. Yeni dizi Kızım da oldukça ses getirecek bir yapım.

19 Eylül Çarşamba haftanın en zorlu günlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Özellikle Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz gibi reyting rekortmeni dizilerle rekabet etmek büyük risk taşıyor. Ancak bu riski göze alan yapımlar var.

REYTİNG SONUÇLARI VE ANALİZLERİ

Bunlar; Nefes Nefese, [kirmizitext]Kızım[/kirmizitext] ve Çocuklar Duymasın. Çocuklar Duymasın ile ilgili çok farklı duyumlar var. Dizinin kanal ve yapım şirketi tarafından gözden çıkartıldığı bunun için de Çarşambaya koyulduğu tahmin ediliyor. Yani dizi kısa zaman sonra ya gün değiştirecek ya da final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

Diğer taraftan Nefes Nefese yaz dizilerinden ancak iyi bir ivme kazanmıştı. Bu ivme ile yeni sezon onayı aldı ve Çarşamba gününün reyting yarışında listeye adını yazdırdı. 19 Eylül 2018 çarşamba gününün reytingleri bu anlamda çok önemli. Bir nevi ölüm kalım savaşı gibi.

Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül Çarşamba yeni sezonu açıyor. [kirmizitext]Diriliş Ertuğrul[/kirmizitext] olmadan nasıl bir reyting oranı alacak gerçekten merak konusu. 19 eylül reyting sonuçları açıklandığında yazımıza eklenecek. Ancak bakalım geçtiğimiz sezon dizileri sezonu hangi reyting puanları ile kapatmış.

13 haziran çarşamba günü sezon finali ile totalde 11,35 puan ile zirveyi alan Sen Anlat Karadeniz, AB kategorisinde 8,8 puan ile birinci oldu. ABC’1 de ise 8,77 ile birinci olmuştu. Her üç kategoride de birinci olan fenomen dizi 19 eylül çarşamba günü nasıl bir puan alacak?

Kızım dizisi TV8 ekranlarında bir uyarlama olarak yayınlanacak. Kadrosunda Buğra Gülsoy (Demir), Beren Gökyıldız (Öykü), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan) gibi isimler yer alıyor. Duygu yoğunluğu fazla olan bir dizi ve duygusal bir millet olarak dizinin fanları da olacaktır. Dizinin reyting sonuçları sürpriz yapabilir.

19 Eylül 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2018 çarşamba reyting sonuçları 20 Eylül perşembe günü saat 10.00 itibari ile açıklanacaktır.

Kızım Dizisi Total’de 4. sırada AB ve ABC1’de ise Sen Anlat KAradeniz’den sonra 2. sırada yer almış. Sen  Anlat Karadeniz AB,ABC1’de zirveyi almış. Tam sonuçlar en kısa zamanda eklenecektir.

19 eylül çarşamba reyting sonuçları