19 Mayıs 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları-İnsanlık Suçu Final Bölümü Zirvede mi?


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 12:22
2

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü 5 dizi ekranlara geliyor. Hafta sonu izleyicilerin tercihi hangisi olacak? Reyting sonuçlarına hangi dizi veya program damga vuracak? Final bölümü ile ekranlara gelen İnsanlık Suçu izlendi mi? Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları, İnsanlık Suçu, Kalk Gidelim ve Yeni gelin cumartesi gününün reyting mücadelesinde ön planda olan programlar. 19 Mayıs 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları sizler için yazımızda.

Günün zirveyi bırakmayan programı şüphesiz Acun’un sunumu ile ekranlara gelen Survivor. Survivor Cumartesi her 3 kategoride de zirveyi kimselere bırakmıyor. Cumartesi 2. sıra ve 3. sıra oldukça değişken. Totalde 2. sırada Yeni Gelin dizisi yer alırken Ab ve ABC1’de ise Gülbin Tosun’la Fox Ana Haber Hafta Sonu 2. sırada yer aldı.

Günün belki de son dakika golü atacak olan dizisi İnsanlık Suçu dizisidir. Final bölümü ile ekranlara gelecek olan İnsanlık Suçu 19 Mayıs Cumartesi günü son dakika çıkışı yapabilir. Diğer taraftan Yeni Gelin dizisi de Cumartesi günlerinin tercih edilen dizileri arasında.

Oyuncu kadrosunda Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş, Lale Başar ve Renan Bilek gibi isimlerin yer aldığı Yeni Gelin romantik komedi türünde ekranların sevilen projelerinden. Yaz aylarında başlayan serüveni sezon içerisine yansımış, biraz izleyici kaybetse de yine reyting  rekabetinde önemli konumunu korudu.

19 Mayıs 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

 

Comments are closed.