19 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları: Çukur mu Söz mü?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 10:08
0

Çukur ve Söz’ün kapıştığı 19 Şubat 2018 Pazartesi Reyting sonuçları heyecanla bekleniyor. Her iki dizide de bu akşam ilginç detaylar ekranlara gelecek. Diğer taraftan Kırgın Çiçekler ve Siyah Beyaz Aşk dizileri de pazartesi günü reyting yarışında olacaklar. 19 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları: Çukur mu Söz mü?

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim? için tıkla[/kirmizitext]

Günün en iddialı dizisi Çukur bu akşam heyecan dolu bir 17. bölümle ekranlarda olacak. Vartolu ölmüş ve Çukur’da ciddi bir değişimin fitili ateşlenmiştir. İdris, Vartolunun katili olarak tutuklanır. Bunu yapacak kişi ise tayini İstanbul’a çıkartılan Emrah’tır. Emrah doğuda görev yapan bir komiserdir ve kendisi sınırsız yetkiyle İstanbul’a tayin edilir.  Emrah Çukur’da tüm dengeleri değiştirecek birisidir. Emrah kimdir yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

19 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları: Çukur mu Söz mü?

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim? için TIKLA[/kirmizitext]

Günün diğer yapımı Siyah Beyaz Aşk özellikle sosyal medyada ciddi reyting oranına sahip. Söz ve Çukur’dan sonra en çok izlenen dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin hikayesi ve oyuncuları gerçekten kaliteli. Ciddi bir emek olduğu ortada. Dizinin 18. bölümünde Aslı ve Ferhat aşklarını herkesten uzakta yaşarlar ancak Aslı’nın abisi Cem’de bu aşka karşıdır. Aslı aşkı için abisini karşısına alabilecek mi?

[kirmizitext]Çukur Dizisi Emrah Karakteri Tutmadı mı? Yorum Sayfası[/kirmizitext]

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için TIKLA[/mavitext]

Kırgın Çiçekler ise son zamanlarda final yapacak dedikoduları altında ekranlarda olmaya devam ediyor. Dizi ciddi bir reyting kaybı yaşadı ve final yapacağı kulislerde konuşuluyor. Kırgın Çiçekler dizisi Final mi yapacak konulu yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Dizi ile ilgili son gelişmeleri sıcağı sıcağına sitemizden bulabilirsiniz.

[kirmizitext]Çukur Dizisi 26 Şubat Neler Olacak,18. Bölüm Frgamanı için tıkla[/kirmizitext]

19 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Total Reyting Sonuçları