2 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Dirilişten Duygulandıran Zafer


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 09:05
0

2 Nisan Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz’in soluksuz izlendiği bir gündü. Özellikle Dirilişte Halime Hatun’un ölümü duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Nasıl bir 2 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları karşımıza çıkacak. İşte detaylar.

Diriliş reytignlerdeki gücünü her hafta sürdüren bir ivme yakaladı. Bildiğiniz gibi TV lerde en çok reytingi alan dizilerin başında geliyor. 2 Nisan’da yayınlanan 116. Bölümü ise başlı başına bir efsaneyi. Saadettin’in ölümünden sonra karşısında güçlü bir düşman olmayan Ertuğrul’un kurgu gereği Moğollar düşman olarak geldi.

Önceki sezonlarda ölerek diziden ayrılan Noyan karakteri kara büyü ile yeniden diziye dahil edildi. Reytignlere önemli katkısı olabilecek olan bu karakter elbette yanlız değil. Kardeşi Alandoya ve diğer adamları düşmanlıkları Ertuğrul’un peşinde olacaklar.

Diğer taraftan dizinin belkide en sevilen karakteri Halime hatun doğum sonrası kalp krizi geçirerek öldü ve diziye veda etti. Sakin konuşması, masumluğu, terbiyesi, cömertliği ile örnek bir Türk kadınını temsil eden halime karakteri diziden ayrıldı. Peki halime hatun neden ayrıldı, Esra bilgiç hangi dizide oynayacak, bununla ilgili bilgileri BURADAN öğrenebilirsiniz.

2 Nisan’da reytingleri açıklandı ve dirilişin Sen Anlat Karadeniz karşısındaki açık ara galibiyeti dikkatlerden kaçmadı. 2 Nisan Çarşamba reytingleri de 2 dizinin rekabeti üzerinden gidiyor.

[kirmizitext]Diriliş Alandoya Kimdir? Gerçekte Hangi Topluluktandır? için tıklayınız[/kirmizitext]

2 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları