2 Nisan 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Çukur’dan Rekor Üstüne Rekor!


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 12:39
0

Çukur’un açık ara zirveyi aldığı Pazartesi günü yeni bir reyting rekabeti ile evlerimize konuk oluyor. 2 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelen 5 dizi reyting sonuçları için mücadele edecek. Günü şüphesiz en iddialı 2 yapımı Söz ve Çukur. 2 Nisan Pazartesi reytingleri için detaylar yazımızda.

Çukur 2 Nisan pazartesi günü 23. Bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin bu haftaki bölümünde Elvis’e bir ders verecekler. Koçovalılarla uğraşmak neymiş bu hafta belli olacak. Elvis Çukur’un kadınlarını kaçırmanın bedelini çok ağır ödeyecek. Yamaç ve Vartolu arasındaki müttefiklik ne kadar sürecek belli olmazken Çukur’da önemli bir karakterde diziye veda edecek. Çukur 2 Nisan Pazartesi günü reytingleri için çok sağlam bir bölümle ekranlarda olacak.

2 Nisan 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Söz ise güne 40. Bölüm ile giriş yaparken aynı Çukur gibi bir karakter diziye veda edecek. Ali Haydar karakteri dizinin 2 Nisan pazartesi günkü bölümünde şehit olarak diziden ayrılacak. Şehitliğe yapılan saldırı sonucu Hafız bayrağı indirmemek için mücadele verecek ve teröristlerin açtığı ateş sonucu ruhunu rahmana teslim edecektir.

Ali Haydar’ın şehitliği Tim’de büyük bir üzüntü oluştururken izleyenlerde ekran başında duygu dolu anlar yaşayacak. Ali Haydar karakterini canlandıran oyuncu Mustafa Yıldıran neden diziden ayrıldı gibi sorular merak edilirken bu konu ile ilgili hazırladığımız yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz. Diğer taraftan Mustafa Yıldıran’ın yeni dizi ile ilgili hazırladığımız yazımızı da BURADAN inceleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk ise günü 3. İddialı dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi ilk haftalardaki izlenme oranlarını koruyamasa da sosyal medyada oldukça yüksek reytingler alıyor. 2 nisan 2018 pazartesi günü de Siyah Beyaz Aşk için reyting sonuçları önemli. Dizi final yapma riski ile karşı karşıya. Siyah Beyaz Aşk final mi yapacak konulu yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz.

2 Nisan Pazartesi günü 2 yeni dizi ise 3. Bölümleri ile ekranlarda olacak. Yasak Elma ve 8. Gün dizileri geçen 2 haftada kötü bir sonuçla reytinglerde ilk 10. Sıraya giremediler. Dizilerin final yapma veya gün değiştirme ihtimalleri çok yüksek.

2 Nisan 2018 Pazartesi Reytingleri-Güncellenecektir