20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları-Mehmed Zirveye Oturdu mu?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 10:34
1

Yeni dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu akşam ekranlara merhaba diyor. Eşkıya, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizilerinin ekranlara geldiği Salı günü yoğun bir reyting savaşında olacak. Gününü iddialı dizileri Kadın, Eşkiya ve Ufak Tefek Cinayetler yeni rakip Mehmed karşısında nasıl bir sonuçla karşılaşacaklar merak ediliyor. İsterseniz günün performans analizini yapalım ve 20 Mart Salı reyting sonuçlarına hangi dizi damga vuracak hep beraber yorumlayalım.

Kadın dizsi 20 Mart 2018 Salı günü reyting sonuçlarında en iddialı dizi olarak listelerde yerini aldı. Her üç kategoride de liderliği elinde bulunduran Kadın dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin en güçlü rakiplerinden birisi. Kadın dizisi bu akşam 21. Bölümle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta Total, AB ve ABC1 de sırası ile 11,57-10,94-12,08 oranlarını aldı.

Ufak Tefek Cinayetler ise özellikle AB kategorisinde Kadın dizisinin hemen arkasından zirveyi zorlayan bir yapım. 20 Mart 2018 reyting sonuçlarında Mehmed’i zorlayacak bir yapım. Dizi 21. Bölümü ile Star Tv ekranlarında reyting mücadelesine devam edecek. Bu hafta Burcu’nun yalancı hamileliği ortaya çıkıyor. İlginç bir bölüm sizleri bekliyor olacak.

Haftanın bir diğer iddialı dizisi Eşkıya. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son birkaç haftadır eski gücünü ve kuvvetini yitirse de özellikle TOTAL’de ve ABC1 kategorisinde 2. Sıranın vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Son bir kaç haftadır zirveyi göremese de 2 kategori de zirvenin en yakın ortaklarından. 20 mart Salı günü alacağı reyting Eşkıya için çok önemli. Çünkü Mehmed dizisi eğer iyi bir reyting alırsa bu Eşkıya’yı olumsuz etkileyecektir.

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/mavitext]

Geldik günün çiçeği burnunda dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine. Merakla beklenen dizi Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Tanıtım fragmanları uzun zamandır hem Tv’lerde hem de internet platformlarında dönüyor. Ses getirecek bir yapım olduğunu düşünüyoruz. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Kenan İmirzalıoğlu ( Mehmed), Gürkan Uygun (Delibaş), Büşra Develi (Eleni), Hazal Filiz Küçükköse (Melike) gibi isimlerin yer aldığı yapım reytinglerde ses getireceğe benziyor. 20 Mart 2018 Salı günü ekranlara gelecek 1. Bölümü ile reyting sonuçlarında iyi bir sonuç alacaktır diye düşünüyoruz. Sonuçlar açıklandığında hemen haberimize eklenecektir. İsterseniz geçen haftanın reyting sonuçlarına buradan göz atabilirsiniz.

[kirmizitext]Mehmed Bir Cihan Fatihi İzlendi Mi? Reyting Sonuçları Nasıl? için tıkla[/kirmizitext]

20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Comments are closed.