2017 Survivor Nerede Çekiliyor, Survivor Yarışması Bu Sezon Hangi Ülkede?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:37
0

2017 Survivor Nerede Çekiliyor, Survivor Yarışması Bu Sezon Hangi Ülkede?

Her sezon farklı ülkelerde çekimleri yapılan Survivor 2017 de çok güzel bir adada çekim yapıyor. Fragmanlarda eşsiz manzara neresi hangi ülke diye merak edenler, hatta keşke bende gitsem diye içinden geçirenler olmuştur mutlaka. Acun Ilıcalı biliyor bu işi. Hiç bir masraftan kaçınmadan en güzel manzaralı sahilleri buluyor ve yarışma için harika bir ortam buluyor.

İşte merak edilen bu çekimlerin nerede yapıldığı, Acun Ilıcalının kanalı Tv8 de yayınlanan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler adası hangi ülke olduğunu açıklamak istedik merak edenlere.. Acun Ilıcalı, Alp Kırşan gibi isimlerin sunumunu üstleneceği Survivor bu sene doğa güzellikleri ile dikkat çeken Dominik Cumhuriyeti’nde çekilecek.

Önceki sezonların birinin de çekildiği Dominik Cumhuriyeti sessiz sakin ve manzarası ile herkesi büyüleyen bir yer. İşte bu yüzden Survivor Yarışması Bu Sezon Hangi Ülkede çekiliyor bu güzel manzaralar hangi ülkede diye merak edenler veya 2017 Survivor Nerede Çekiliyor hangi ülke sorusuna: Dominik Cumhuriyeti’nde çekiliyor cevabını veriyoruz.. Dominik cumhuriyetine nasıl gidilir derseniz direkt sefer yok ama Amarika aktarmalı tarifeli seferleri bulunmakta Türk Hava Yollarının. İşte bir kaç fotoğraf..