2017 Türk Malı Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 19:16
1

15 Mart 2010 tarihinde Show Tv ekranlarında gösterilen dizi Türk Malı 2017 yılı içerisinde Star Tv ekranları tekrar yayınlanacak. Yeniden çekilecek olan dizi hakkında ayrıntılar gelmeye başladı. Sadece 2 sezon yayınlanan dizinin yeni versiyonu için hazırlıklar başladı. İşte detaylar…

Komedi olarak yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Tayfun Güneyer  oturmaktaydı. 20 yıldır evli olan ve birbirlerinden sıkılmalarına rağmen beraber yaşamak zorunda kalan Abiye ve Erman’ın mutsuz ve trajikomik evliliklerini konu almaktaydı. Dizinin yeni versiyonu nasıl olacak? 2017 Türk Malı oyuncu kadrosu, konusu ne?

 

2017 Türk Malı dizisinin konusu oyuncu kadrosu ile ilgili casting çalışmaları devam ediyor. Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel Alkan ve Serkan Şengül yer alacak. Tayfun Güneyer’in kaleme aldığı Türk Malı’nın yönetmen koltuğunda ise Jale Atabey oturuyor.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazacağı ve yönetmen koltuğunda Jale Atabey’in oturacağı dizi eski formata uygun bir şekilde aile komedisi olarak ilk bölümüyle 28 Mayıs Pazar günü 20.00’de ekranlara çıkacak.

Dizi ile ilgili ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellencektir. Peki sizler Türk Malı dizisinin yeni versiyonundan umutlu musunuz? Eski dizinin tadını verir mi?

 

Comments are closed.