21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Zirvenin Sahibi Kim?


Güncelleme: 22 Eylül 2018 : 11:24
0

21 Eylül 2018 Cuma günü tam 5 dizi reyting mücadelesinde sahne alıyor. Bunlardan Aşk ve Mavi ve İstanbullu Gelin dizileri yeni sezon açılışlarını yapıyor. Reyting sonuçları sabırsızlıkla beklenirken sizler için 21 eylül Cuma reyting sonuçlarını araştırdık. İşte detaylar…

21 Eylül Cuma günü tam 5 dizi tv’lerde boy gösterecek.  Fox’ta 4N1K, Kanal D’de Arka Sokaklar, ATv’de Aşk ve Mavi, Show TV’de Gülperi ve son olarak Star TV’de İstanbullu Gelin. 3 Tane dizi eski sezon dizileri(Aşk ve Mavi-Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin) Diğerleri ise yeni diziler.

21 Eylül 2018 Cuma Reytingleri

Geçtiğimiz sezon Aşk ve Mavi ile İstanbullu Gelin’in kapanış reyting oranlarını hatırlayalım. 8 Haziran Cuma günü 53.bölümü ile sezon finali yapan İstanbullu Gelin, AB’de 7,53 puan ile 1. Sırada yer almış. ABC1’de 6,21 ile 1. Ve son olarak totalde ise 4,82 ile 3.sıraya yerleşmiş.

Aşk ve Mavi de 8 haziran 2017 de sezon finali yaptı. Aldığı reyting sonuçları ve sıralaması ise AB’de 2,38 ile 12. Sırada ABC1’de 3,00 ile 8. Ve Total’de 3,97 reyting puanı ile 6.sırada yer aldı.

Diğer taraftan Gülperi dizisi de yabana atılmamalı. Geçtiğimiz hafta ABC1’de 1. Olurken Total ve AB’de ise 2. Sırada yer aldı. Arka Sokaklara çok yakın reytingler aldı. Dizinin rekabeti güçlü bir senaryosu var. Türk halkının duygularına hitap eden her dizinin mutlaka belli bir reyting oranı oluyor. Tabi bunun senaryo ve oyuncu kadrosu ile desteklenmesi gerekiyor. Aksi halde final yolu gözükür. Bakalım Gülperi bu ivmeyi sürdürebilecek mi.

21 Eylül 2018 Cuma gününün reyting sonuçları da bu anlamda çok önemli. Kimi dizi için varlık sebebi. Kanal ve yapım şirketi için reytingler mihenk taşı oluyor. Dizinin devamı ya da final yapması alacağı reytinglere bağlı. 5 diziden hangisi final yaparak ekranlara veda edecek?

4N1K dizisi bildiğiniz gibi internetten yayınlanacak ve haliyle Tv macerasını sonlandıracak. İlgili haberimizi daha önceden sizlere duyurmuştuk, [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] okuyabilirsiniz. 21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları açıklandığında yazımıza eklenecektir. Şu hususu da hatırlatmakta fayda var;

Bildiğiniz gibi reyting sonuçları önceden bir merkezden ücretsiz olarak dağıtılmakta idi. Şimdi ise reyting sonuçlarının açıklanması ve dağıtılması yasaklandı. Sadece ücretini veren internet siteleri reyting sonuçlarını anında ulaşıp paylaşabiliyorlar. Bu yüzden sonuçlar geçte olsa yazımıza eklenecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları