21 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Sonucu ve Özeti


Güncelleme: 20 Mayıs 2017 : 18:56
1

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Euroleague Final Four’da az rastlanır bir maça sahne oldu. İspanyol devi Real Madrid’le karşılaşan Fenerbahçe müthiş bir galibiyet ile adını finale yazdırmayı başardı. 21 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Sonucu ve Özeti.

Bir diğer takım Olympiakos rakibi CSKA Moskova’yı 82-78 yenerek finale adını yazdıran takım oldu. Heyecan dolu bir akşama sahne olan cumartesi gecesinde iki takım ismini finale yazdırmayı başardı.

21 Mayıs akşamı saat 21:00’da Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak. Aynı zamanda TRT 1’den canlı olarak verilecek olan maç Bein Sport 3’den de canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Nefeslerin tutulduğu Euroleague Final Four turnuvasının final maçı Fenerbahçe ve Olympiakos arasında geçecek. Bu maça kalp dayanmayacak. Maça dair ayrıntıları bilgiler geldikçe haberimizden takip edebilirsiniz. Maçın sonucu ve özeti haberimize eklenecektir.

Olympiakos Takımın Final Four Geçmişi

10 kez Dörtlü Final’e katılma şansı yakalayan Olympiakos, 8 kez final oynama şansı buldu. Dörtlü Final’de CSK Mockova’yı tekrar yenerek finale adını yazdıran Olympiakos, normal sezonu 4. Sırada bitirmişti. Türk temsilcisi Anadolu Efes’i play off maçında zar zor 3-2 geçmişti. Toplamda 3 avrupa şampiyonlu bulunan yunan takımı 4 defa da ikincilik elde etti.

Euroleague Final Four Fenerbahçe ve Olympiakos sonucu ve özeti çok yakında haberimizde olacak. Sizler de bu büyük müsabaka için tahminlerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Fenerbahçe bu maşı alır mı? Fenerbahçe için basketboldaki ilk Avrupa kupasını kazanabilecek mi?

ÖZET: Fenerbahçe 84-75 Real Madrid – Euroleague Final Four

https://www.youtube.com/watch?v=dQTIoRilJDE

Euroleague final four 2017 İstanbul Tanıtım Klibi

 

Comments are closed.