24 Nisan 2018 Salı Reyting Sonuçları- Survivor Dengeleri Değiştiriyor!


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 22:02
0

Ekrana damgasını vuran yapımların reyting savaşı verdiği 24 nisan salı zirvenin sahibi kim olacak? Kadın, Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler’in birincilik mücadelesine Survivor da katıldı. Survivor, 24 Nisan 2018 salı reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek?

24 nisan 2018 salı reyting sonuçlarına göre hangi dizi yada hangi program zirvenin sahibi olmayı başardı? Haftalardır soluksuz izlenen Kadın dizisi 24 nisan salı zirvedeki yerini korumayı başardı mı? Özeti dahi bir çok diziden daha çok tercih edilen Kadın dizisinin  son bölümünde Sarp’ın ortaya çıkması, Bahar’a uygun iliğin bulunması fakat iliğin Şirin’e ait olması derken heyecan dolu bir bölümü geride bıraktık. Kadın dizisi uzun süredir zirvede olmanın rahatlığını 24 nisan salı akşamı da yaşadı. Survivor’ın salı akşamı ekrana gelmesi Kadın dizisinin başarısına sekte vurmadı.

Atv ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan ve hala geniş izleyici kitlesini koruyan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Star Tv de aynı saatlerde yayınlanan Ufak Tefek Cinayetlerle çekişmeli bir reyting savaşı veriyor. Önceki hafta birinciliği kıl payı kaçıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24 nisan salı reyting listesinde nasıl bir sonuç alacak? Survivor’ın yayınlanması Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izlenme oranını düşürecektir fakat reyting sıralamasını etkilemeyecektir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6-7 arasında bir reyting oranıyla 2. sırada yer alacaktır.

Sezona hızlı bir giriş yapan yayınlandığı ilk haftalarda en çok konuşulan yapımlardan biri olan Ufak Tefek Cinayetler yavaş yavaş izleyici kaybetmeye devam ediyor. Dizi bir süre Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine 3.lüğü kaptırmıştı fakat son iki hafta yükselişe geçerek en çok izlenen 10 program arasında 3. olmaya devam ediyor. AB ve ABC1 kulvarlarında 2. sırada yer alan dizi 19-20 oranında bir share ile başarısını koruyor.

Televizyonun ve kanalların en önemli kriteri olan program reytingleri yapımcıların hayatında önemli yer tutuyor. Çünkü bir kanal bir program yada diziden yeterli reklam gelirini elde edemezse bu dizinin final yapması anlamına gelir. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi de ne yazık ki bu sonu paylaşan bir proje oldu. Uzun süren hazırlıkların ve yüksek maliyetli bir prodüksiyon çalışmalarının sonucunda yayına başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi düşük reytinglerden dolayı 1 mayıs salı final yapacak. Mehmed Bir Cihan Fatihi 24 nisan 2018 reyting sonuçlarında son kez kaçıncı sırada yer alacak?

Ufak Tefek Cinayetler, salı akşamı yayınlanan diziler arasında hikayesiyle en çok fark yaratan dizi. Merve’nin bitmek bilmeyen entrikaları ve sonuçta sürekli kötünün kazanması izleyenleri soluksuz ekrana kilitliyor. Ufak Tefek Cinayetler 24 nisan 2018 salı reyting sonuçlarında yine aynı başarısını koruması bekleniyor.

24 Nisan 2018  salı reyting sonuçlarının bu hafta daha fazla önemli olmasının nedeni Survivor’ın ekrana geliyor olması. Survivor 2018 yayın hayatına başladığı andan itibaren salı ve çarşamba akşamları yayınlanmıyordu. Fakat 24 nisan tarihinden itibaren Survivor salı akşamları izleyicisiyle buluşacak. 24 nisan 2018 salı reyting sonuçlarında Survivor dengeleri nasıl değiştirecek? Survivor diğer projelerin seyircisini büyük oranda olmasa da kendine çekecektir. Survivor 2018 24 nisan en çok izlenen 10 program arasında ilk 5’e girmeyi başaracak.

24 Nisan 2o18 Reyting Sonuçları- Survivor Dengeleri Değiştiriyor(Güncellenecektir)