24 Temmuz Salı Reyting Sonuçları! Erkenci Kuş mu Maymunlar Cehennemi mi?


Güncelleme: 24 Temmuz 2018 : 16:33
0

Yaz sezonu olması nedeni ile tv ekranlarında çok fazla dizi yok. Bu anlamda reyting rekabeti de sezon içerisinde olduğu gibi zorlu geçmiyor. Ancak yapım şirketleri ve kanal için yaz sezonu da olsa reyting sonuçları her zaman önemlidir. En azından yapımların devam edip etmeyeceği konusunda bizlere ip uçları verirler. 2018 Yaz sezonunda toplamda 10 dizi ekranlara geliyor.

Bunlar sırası ile şu şekilde; Ege’nin Hamsisi(Pazartesi), Erkenci Kuş(Salı), Darısı Başımıza, Kalbimin Sultanı ve Masum Değiliz(Çarşamba), Kocaman Ailem, Meleklerin Aşkı(Perşembe), 4N1K(Cuma), Kalk Gidelim(Cumartesi) ve Elim i Bırakma(Pazar). Gördüğünüz gibi hemen hemen her gün 1 dizi ekranlara geliyor. 24 Temmuz Salı günü de Erkenci Kuş tek başına reytinglerde zirveyi zorlayacak. Tabi Atv’de Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti gibi sinemalarda gişe rekorları kırmış bir sinema filminin olması reytingleri etkileyecektir. Peki diğer kanallarda hangi programlar vardı.

Show Tv ekranlarında Güldür Güldür Show ekranlara gelirken Fox Tv’de ise Acayip Tipler isimli yarışma programı ekranlara geliyor. 24 Temmuz Salı günki reytingleri etkileyecek olan 2 yapım bize göre Erkenci Kuş ile Atv’de ekranlara gelen Maymunlar Cehennemi:Şafak Vakti filmidir. Bu iki yapım reytinglerde zirveye oturmak için mücadele edecekler.

24 Temmuz Salı Reyting Sonuçları

24 Temmuz 2018 reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi firma reytinglerde zirveye oturdu? 24 temmuz reyting sonuçları 25 temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da açıklanacak. Reyting sonuçları açıklandığında anında haberimiz güncellenecektir. İsterseniz geçtiğimiz hafta salı gününün reyting sonuçlarına göz atalım.