25 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları-Tehlikeli Karım, Savaşçı, Survivor


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 10:21
0

25 Mart Pazar günü yeni bir  dizinin ekranlara gelmesi ile reyting rekabetinde zirve yarışı kızışıyor. Toplamda 6 dizinin ekranlara geldiği 25 Mart 2018 Pazar gününde rekabet artıyor. Yeni dizi Tehlikeli Karım dizisinin ekranlara gelmesi ile reyting sonuçları nasıl bir şekil alacak merak konusu. 25 Mart PAzar günü reyting sonuçları, analizleri ve yorumlarını yazımızdan okuyabilirsiniz.

25 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları

25 Mart Pazar gününün en iddialı yapımı Survivor olurken onu Savaşçı ve Jet Sosyete takip etmektedir. Her 3 kategoride de Survivor zirveyi alırken Totalde 2.lik Savaşçı’nın olurken AB de ise 2. sırayı Jet Sosyete alıyor. Peki 25 mart pazar günü ekranlara gelecek olan diziler hakkında kısa bilgiler verelim.

25 Mart 2018 Pazar Savaşçı Reytingleri

Savaşçı 25 Mart Pazar günü 37. bölümle ekranlara geliyor. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit haberi bir kor gibi ülkenin gündemine düşerken Serdar bu haber karşısında yıkılır. Serdar bu haber ile geri dönülmez bir yola girecektir. Yıldız ve Selver ona engel olmaya çalışsalar da mani olamazlar. Diğer taraftan Kopuz Albay ile Generalin planları çoktan işlemeye başlamıştır. Savaşçı 25 Mart 2018 Pazar günü nasıl bir reyting soncu alacak.

25 Mart 2018 Pazar Jet Sosyete İzlendi mi?

Diğer taraftan Jet sosyete ise 25 mart pazar günü 6. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizide Bu bölümde Cengiz Bey, Gizem’in aşırı harcamalarına binaen artık dur der ve Gizem’in tüm kredi kartları ve imkanları elinden alınır. Gizem, Safiye’nin de yardımı ile artık asgari ücretle hem kendi geçimini hem de ailenin geçimini sağlamak zorunda kalmıştır. Komik anlarda o anda başlar. Jet Sosyete’nin reyting sonuçlarında iyi bir sonuç alacağını düşünüyoruz.

[kirmizitext]Tehlikeli Karım Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi? Tuttu mu? için tıkla[/kirmizitext]

25 Mart 2018 pazar reyting sonuçları (total-ab-abc1)