26 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları! Çukur-Söz-8. Gün-Yasak Elma


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 10:22
0

Haftanın en zorlu gününde bir reyting rekabetinden merhaba. 26 Mart 2018 Pazartesi hangi yapım daha çok izlendi? Günün reyting sonuçlarına hangi dizi damga vurdu?

26 Mart Pazartesi günü Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk, Yasak Elma ve 8. Gün dizileri ekranlara gelecek. Diğer taraftan Tv8 ekranlarında Survivor yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Bakalım Acun’un amiral gemisi Survivor Pazartesi reyting sonuçlarını etkileyebilecek mi? İşte günün dizi ve yapımlarından detaylar.

Günün en iddialı dizisi Çukur bu akşam 22. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinini bu bölümünde yeni bir karakter de diziye dahil oluyor. Elvis karakteri, Baykal ve Emrah Amir ile beraber Çukur’a karabasan gibi çökecekler. Çukur’daki tüm kadınları kaçıran Elvis bakalım nasıl bir savaşın fitili ateşliyecek. Geçtiğimiz hafta tüm kategorilerde 1.liği alan Çukur’un 26 Mart pazartesi günki performansı merak ediliyor.

Söz ise günün 2.iddialı yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Sevilen dizi 26 mart pazartesi günü 39. bölüm ile ekranlara geliyor. Dizinin 26 marttaki bölümünde Yavuz komutasındaki Tim, Derman’ın yapacağı saldırıyı önlemek için görevlendirilir. Derman ise aldığı bilgiler ile Medusa planını bir adım öne taşımıztır. Tehlike büyüktür. Söz dizisi 26 mart pazartesi günü ekranlara gelecek heyecan dolu bölümü ile reytinglerde nasıl bir sonuç alacak?

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/mavitext]

Haftanın 2 yeni dizisi ise dikkatlerden kaçmıyor. Yasak Elma ile 8. Gün geçtiğimiz hafta birinci bölümleri ile ekranlara geldi. Aldıkları reytingler ise çokta iyi olmadığı görüldü. yasak Elma tüm kategorilerde 7 ile 9. sıra arasında kendisine yer bulurken 8. Gün ise 14-16. sıralarda yer edindi. İlk hafta izlenimleri kötü olan 2 yeni dizinin bu haftaki performanları da önemli. Ya gün değişikliği ya da Final kararı gelebilir. 26 Mart 2018 tarihi 8. Gün ve Yasak Elma için nasıl bir reyting sonucu karşımıza çıkaracak, hep beraber görecez. Gerçekten heyecanlı bir gün. Geçtiğimiz haftanın reytinglerini aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz.

[kirmizitext]19 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları! Çukur-Söz-8. Gün-Yasak Elma için tıkla[/kirmizitext]

Survivor Pazartesi günü ekranlara gelmesi Söz ve Çukur için pek bir şey ifade etmese de diğer yapımlar için dezavantajdır. Söz ve Çukur’un kemikleşmiş izleyici kitlesi değişmezken diğer yapımlar Survivor’a izleyicilerini kaptıracaklardır. Bu da 26 Mart reyting sıralamasını etkileyecektir.

26 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları (Total-AB-ABC1)

Sonuçlar 27 Mart Salı sabaha 10.00’da açıklandığında haberimize eklenecektir. Takipte kalın. Önceki haftanın sonuçlarına aşağıdaki galeriden bakabilirsiniz.