3 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:59
0

3 Ekim’de reyting savaşının kazananı kim oldu? Dolunay, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak ve Klavye Delikanlıların yarıştığı Salı akşamının kazananı ve 3 Ekim Salı’nın reyting sonuçları haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3 sezondur reytinglerde en üst sırada yer alıyor. Diziyi bazen zorlayan rakipleri olsa da zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi, yeni sezona da bomba gibi bir başlangıç yapmıştı. Bakalım sevilen dizi yeni sezon bölümleri ile salı akşamları izlenme oranlarını yükseltebilecek mi?

Dolunay dizisi, bir yaz dizisi olarak hayata geçirilse de dizinin bir hayran kitlesi oluştu. Dolunay dizisi de reytinglerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hemen gerisinde yer alıyor. Tutsak dizisi de bu dizilerin arkasında yer bulmuştu. Yaz dizisi olan Dolunay eski başarısı şuan arar oldu. Salı reytinglerinde zirveyi zorlamaya çalışan Dolunay’dan son dakika sürprizi gelir mi bilinmez.

Geçtiğimiz hafta futbol müsabakası olduğu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8.3 reyting ile 2. sırada yer alıyordu. En yakın rakibi Dolunay ise 4.49 reyting ile 5. sırada yer almıştı.

Salı akşamları diziler açısından durağan bir akşam oluyor. Dolunay dizisi reytingler açısından Eşkıya’nın gerisinde kalsa da yerini kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.

Yeni dizi Klavye Delikanlıları eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından edemese de diziler arası dengeyi biraz bozabilir. İlerleyen haftalarda Klavye Delikanlıları asıl yerini daha çok belli edecektir.


Klavye Delikanlıları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl?


Eğer bu sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından edecek bir dizi olmazsa dizi bir sezon daha uzayabilir. Reytinglerdeki en son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 8,90 reyting oranı ile yine zirveye oturan Eşkiya en yakın rakibine 3,85 puan fark attı. Zirveyi kolay kolay bırakmayacağını gösteren Eşkiya yeni sezon bölümleri ile heyecanı zirvede tuıtacak gibi.

3 Ekim Salı Reyting Sonuçları