3 Nisan Salı Reyting Sonuçları-Kadın’dan Reyting Show


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 13:32
0

3 Nisan 2018 Salı ekranlara gelecek olan diziler arasında Kadın reyting sonuçları için favori olurken onu Eşkıya, Ufak Tefek Cinayetler ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizileri takip edecek. Yeni dizilerin her geçen gün arttığı Türk Televizyonlarında Salı gününün reyting galibi değişecek mi? İşte detaylar.

3 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi zirveye oturdu? Hangi yapımlar reytinglerini arttırdı? Şüphesiz Salı günü Kadın dizisi 3 kategoride de zirveyi alırken diğer dizilerden her an yeni bir atak gelebilir. Eşkıya’nın reytingleri son haftalarda düşerken Ufak Tefek Cinayetler zirveyi zorlayan diziler arasında yerini alıyor. Mehmed dizisi ise belli bir izleyici kitlesine sahip, özellikle sosyal medya reytinglerinde yüksek puanlarla karşımıza çıkıyor.

[kirmizitext]3 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları[/kirmizitext]

Kadın dizi geçtiğimiz hafta 27 Mart Salı günü 1 ile 3 puan farkla 3 kategoride de liderliği almıştı. Dram türünde ekranlara gelen yapım kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip. 3 nisan Salı günüde benzer bir tablo karşımıza çıkacaktır.

Eşkıya Totalde Kadın’ın hemen arkasında 2. Sırada yer alırken aradaki yaklaşık 3 puan fark bulunuyor. Bu fark hiçte az değil. Dizi ile ilgili eleştiriler giderek artıyor. Benzer sahneler ve kendini tekrar eden kurgu için bir şeyler yapılmasını isteyen kitle hiçte az değil. Eşkıya AB2de 4. Sırada yer alırken ABC1’de 3. Sırada kendisine yer buluyor.

Günün iddialı diğer dizisi Ufak Tefek Cinayetler. Geçtiğimiz haftaki reyting sonuçlarında AB’de 2. Sırada yer alan Ufak Tefek Cinayetler(UTC), Kadın ile arasındaki 1,67’lik farkı kapatabilecek bir performans sergileyebilir. Son haftalarda dizide cinayet sahneleri arttı. Bu da senaryoda izleyici ekranlara kitleyecek değişikliklerin habercisi olarak yorumlandı. Bakalım UTC 3 Nisan Salı günü zirveyi alabilecek mi.

[kirmizitext]2018’de Final Yapacak, Yayınlanmayacak Dizi Ve Yapımlar için tıklayınız[/kirmizitext]

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 27 mart Salı reytinglerinde ABC1 kategorisinde 2. Sırada yer aldı. Kadın ile arasında 3,77’lik puan farkı az değil. Zirveyi alması zor gibi gözükse de imkansız değil. Sosyal Medya reytingleri orta seviyede. 3 Nisan Salı reytingleri için iyi bir sonuç alır mı bilinmez ama zirveyi zorlayacak yapımlar arasında.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/kirmizitext]