3 Ocak 2018 Çarşamba Yayın Akışı-Yayınlanmayacak Diziler Hangileri?


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 13:07
0

Öncelikle tüm takipçilerimizin yeni yılını kutlar, 2018 yılının sağlık, huzur, barış ve zenginlik getirmesini dileriz. Yeni yılla birlikte televizyon kanallarına yeni yayın akışlarıyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda yeni yılın ilk haftası bazı reklam anlaşmaları gereği ve kanalların birbirleri ile olan eşit rekabet ilkesi gereği yaptıkları anlaşmalarda bazı dizilerin yayınlanmaması ile ilgili karar alınmakta. Bu bağlamda 3 Ocak 2018 Çarşamba gününde bazı diziler yayınlanmayacak. İşte yayınlanmayacak dizilerin tam listesi. 3 Ocak 2018 Çarşamba Yayın Akışı-Yayınlanmayacak Diziler Hangileri?

Kanalların yayın akışları genel itibari ile yılın ilk haftasında değişiklik gösterir. Kanallar reklam gelirlerini arttırmak ve eşit rekabet ilkesi gereği toplu olarak dizileri yayınlamama kararı alırlar. Ayrıca yoğun yılbaşı temposunda olan yapımcılar yılbaşı tatili için ara verirler. İşte tam da bu anlamda merak ve heyecanla takip ettiğimiz dizilere 1 haftalık bir ara verilir. [kirmizitext]3 Ocak 2018 Çarşamba günü hangi diziler yayınlanacak[/kirmizitext] yada hangileri yayınlanmayacak?

Bildiğiniz gibi Çarşamba günlerinin dizileri şu şekilde; Kanal D’de Meryem dizisi, Trt1’de Diriliş Ertuğrul, Puhu Tv’de Fi’Çi, Fox Tv’de Badem Şekeri ‘dir. Bu dizilerden Badem Şekeri ve Meryem yayınlanmayacak diziler arasında. Fi’Çi ise şuan belirsizdir. [kirmizitext]Diriliş Ertuğrul ise 3 Ocak Çarşamba[/kirmizitext] günü 101. bölümü ile ekranlarda olacaktı ancak gelen son dakika bilgisi ile dizinin yeni bölümü 10 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak. Ayrıntılı bilgiyi[kirmizitext] buradan[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.


KANALLARIN 1-7 OCAK YAYIN AKIŞLARI-YILBAŞI SONRASI HANGİ DİZİLER YAYINLANMAYACAK<<<Tıkla