3 Ocak Çarşamba Hayat Sırları Var Mı Yok Mu Final Mi Yaptı


Güncelleme: 29 Aralık 2017 : 14:35
3

Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerini paylaştığı Hayat Sırları, yayınlandığı günden itibaren istediği reytingleri bir türlü yakalayamadı. Üzerinde kara bulutlar dolaşan dizinin 3 Ocak çarşamba akşamı yeni bölümümün olmaması akıllara, Hayat Sırları var mı yok mu, final mi yaptı, 3 Ocak Çarşamba neden yayınlanmadı sorularını getirdi. Düşük reytinglerden dolayı uzun süredir hakkında çıkan final haberleriyle gündeme gelen Hayat Sırları 3 Ocak Çarşamba neden yok?


Hayat Sırları Bitti Mi? Neden Yok? Final Mi Yaptı?


Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi aynı gün aynı saatte Diriliş Ertuğrul ve Meryem gibi geniş izleyici kitlesine sahip dizilerle verdiği reyting mücadelesinde gölgede kaldı. Dizinin kısa süre içinde final yapıp ekranlara veda edeceği yönünde söylentiler çıktı. Dizinin 3 ocak çarşamba yeni bölümü ile ekrana gelmemesi söylentileri kuvvetlendirdi. Hayat Sırları 3 Ocak var mı yok mu sorusunun cevabına gelirsek; Hayat Sırları yayın gününde değişikliğe gittiği için 3 ocak çarşamba yayınlanmayacak.

Hayat Sırları artık pazar akşamları ekrana gelecek. Hayat Sırları  14 Ocaktan itibaren pazar akşamları izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Pazar akşamları reytingleri toparlayabilirse ekran macerasına devam etme kararı alabilir. Pazar akşamları aynı saatlerde diğer kanallarda Savaşçı ve Cennet’in Gözyaşları dizileriyle reyting savaşı verecek.

Sizler Hayat Sırları dizisinin yeni yayın günü hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi final mi yapmalı devam mı etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

3 YORUMLAR

  1. Devam etmeli ,güzel bir aile dizisi ,ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan’ı çok severim ,kalkarsa ekrandan çok üzülürüm?

  2. Devam etmeli çok guzel aile dizisi biz çok sevdik biticek söylentisi ne üzüldük işe yaramaz bir sürü dizi var Haksızlık olur

Comments are closed.