4 Kadın Sunucusu Eylül Öztürk Kimdir? Yaşı, Nereli, Eşi


Güncelleme: 14 Ağustos 2018 : 14:21
0

Magazin’in gündemine oturan 4 Kadın programı sunucusu Eylül Öztürk, google’da da trend oldu. 14 ağustos günü google trendde 2. Sıraya oturan ünlü sunucu ülkenin gündemini bir anda işgal etti. Peki Eylül Öztürk kimdir? Aslen nereli, evli mi, yaşı, kariyeri ve dahası sizler için haberimizde.

1986 Balıkesir doğumlu olan Eylül Öztürk, İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Ancak mesleğini yapmayan Öztürk, bir ara hosteslik yaptı. Daha sonra fenomen olmak için kolları sıvayan Öztürk, hazırladığı vine videoları ile ünlenmeye başladı.

Buradan aldığı güç ve popülerlik ile teklifler almaya başladı. Beyazıt Öztürk ile çalışmaya başladı. Aralarında bir akraba bağı var mı yok mu? Şuan için sessizliğini koruyan taraflardan bir bilgi paylaşımı olmadı. Ama yollarının kesişmesi ve soy isim benzerliğinden Beyazıt ÖZtürk ile Eylül ÖZtürk’ün akraba olma ihtimalini yüksek görüyoruz.

Beyazıt Öztürk’le çalışmalara devam ederken ilk oyunculuk deneyimi teklifini aldı. Yetersiz Bakiye isimli tiyatro oyununda oynadı. Bu oyunla en iyi kadın tiyatrocu ödülünü aldı. Deniz ve Güneş filminde, Azen: Cin Karası, Tut Sözünü ve Yusuf Yusuf isimli sinema projelerinde yer aldı.

2017’nin yazında Barış Kenan Özkan ile evlendi. Şimdi 4 Kadın isimli programın sunuculuğunu yapan Öztürk, sosyal medyadan yayınladığı videolarla eğlenceli içerikler üretmekte. Sosyal sorunluluk projelerine de sosyal medya hesabından destek vermektedir.

Eylül Öztürk, geçtiğimiz gün 4 Kadın programında bir sürpriz yaptı ve hamile olduğunu açıkladı. Öztürk yayında; “Hamileyim, ama henüz cinsiyeti belli değil. Ben çocuğum olacak diye ilk başta çok korktum ama eşim destek oldu. Şu an çok mutluyum” dedi.