4 Mart Pazar Yayın Akışı-Tüm Kanalların Yayın Akışı


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 01:34
0

Hafta sonu ekranlara gelecek olan dizi ve programlar hep merak edilmiştir. Sizler için 4 Mart 2018 Pazar günü ekranlara gelecek dizilerin ve kanalların yayın akışlarını bir araya getirdik Sizde hafta sonunu evde ekran başında geçirmek isteyenlerden misiniz? Çayınızla Tv karşısında ne izlesem diye mi düşünüyorsunuz. İşte 4 mart pazar yayın akışı.

Bugün ekranlara 5 dizi gelecek. Merak eden dizi ve kanalları ise şu şekilde; Aslan Ailem(trt1), Cennetin Gözyaşları(Atv), Çocuklar Duymasın(Kanal D), Jet Sosyete(Star Tv) ve Savaşçı(Fox). Diziler önceki haftanın tekrarları ile 20.00’da ekranlara gelecek ve hemen akabinde ise yeni bölümleri izleyici ile buluşacaktır. Diğer taraftan Tv8’de Survivor olacak. Show Tv’de ise bir sinema filmi gelecek.

Pers Prensi: Zamanın Kumları isimli sinema filmi saat 20.00’da başlayacak ve yaklaşık 2 saat 15 dakika ekranlarda olacak. Filmin konusu ilse kısaca şudur; Prens Destan, bir gün önemli bir hazine bulur. Bu hazine sihirli bir hançerdir. Bu hançerin kötü ve karanlık odakların eline geçmesini engellemek için bir mücadeleye girmiştir. Özel efektlerle oldukça güzel bir seyir keyfi sunacak olan filmi show tv’de izleyebilirsiniz.

4 Mart 2018 Pazar Yayın Akışı-Genel Bakış Tam Lam Liste