4 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Diriliş Mi Sen Anlat Karadeniz Mi?


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 20:44
0

4 nisan 2018 çarşamba reyting sonuçları merakla bekleniyor. Haftalardır zirvedeki yerini açık ara farkla koruyan Sen anlat Karadeniz düşüşte mi? Diriliş Ertuğrul yıllardır koruduğu liderliğe geri mi dönüyor? 4 nisan 2018 çarşamba reyting sonuçları büyük önem taşırken Börü dizisi yükselişe geçebildi mi? Sen Anlat Karadeniz-Diriliş ve Börü arasında verilen reyting savaşında hangi program daha çok izlendi? 4 nisan çarşamba reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Önceki çarşamba reyting sonuçlarında Total grubunda 35,35 izlenme payı alarak birinciliğe yerleşen Sen Anlat Karadeniz’i, 29,23 izlenme payıyla Diriliş Ertuğrul takip etti. İki dizi arasındaki izlenme farkının giderek azalması Sen Anlat Karadeniz kan mı kaybediyor sorularına akıllara getirdi. Ayrıca Diriliş Ertuğrul AB ve ABC1 kulvarlarında birinciliği yine kimseye kaptırmadı. Diğer taraftan Sen Anlat Karadeniz özetinin 3. sırada yer alması da gerçekten büyük başarı.   Star TV’de ekrana gelen yakın tarihte yaşanan askeri, politik ve siyasi sorunların tüm açıklığıyla işlendiği Börü en çok izlenen ilk 100 program içerisinde ilk 10’da yer almayı başarsa da yine de beklentileri karşılayamıyor. Şimdi izleyici kitlesi 4 nisan çarşamba reyting sonuçlarını heyecanla bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz 11. hafta yayınlanan fragmanlarla büyük merak uyandırdı ve izleyiciyi kendine çekmeyi başardı. Tahir Vedat’ı öldürdü mü? Vedat Yiğit’i alacak mı? Tahir neden tutuklandı? Soruları seyirciyi 4 nisan çarşamba akşamı Atv’yi izlemeye mecbur bıraktı diyebiliriz. Trend topic listesinde de her hafta olduğu gibi en çok konuşulanlar listesinde birinci olmayı başardı Sen Anlat Karadeniz. Aynı durum Trt ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul içinde geçerli oldu. Sadettin Köpek ölecek mi? Aslıhan Hatun kurtulacak mı soruları izleyenler tarafından merak edildiği için büyük bir heyecanla izlendi. Peki en çok hangi dizi izlendi? 4 nisan reyting sonuçlarında birinci kim oldu?

Ekran serüvenine 11 haftadır devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili eleştiriler son zamanlarda oldukça arttı. Buda izleyici kitlesinin rotasını farklı yönlere çevirmesine neden oldu. Dizide en başından itibaren anlatılmaya çalışan şiddete boyun eğmeyen kadın imajından uzaklaşıldığı iddia ediliyor. Bir erkeğin şiddetinden kaçan bir kadını başka bir erkeğin kurtarması üzerine kurulmuş hikayenin ana temadan uzaklaştığı konuşuluyor. Fakat bu eleştiriler dizinin birinciliği almasını engellemiyor. Sen Anlat Karadeniz hayranları 4 nisan çarşamba reyting sonuçlarını oldukça merak ediyor. Resmi olarak açıklanmadı fakat 4 nisan reyting sonuçlarında Sen Anlat Karadeniz yine zirvenin sahibi olacaktır.

Günlük rutin olarak yayınlanan programların izlenme oranlarını ve başarısını gösteren reyting sonuçları kanallar için ne kadar önem taşıyorsa izleyenler için de o kadar önem taşıyor. Ne izlediklerini ne kadar yoğunlukta bir izleyicisi olduğunu geniş bir kitleye hitap edip etmediğini bu sayede analiz edebiliyorlar. 4 nisan reyting sonuçları haftalardır izleyenleri şaşırtmadan stabil bir şekilde ilerliyor. 4 nisan reytinglerde hangi kanal daha çok izlendi? 4 nisan 2018 çarşamba reyting sonuçları yine kıyasıya bir mücadele sonucunda belirlendi.

4 nisan 2018 çarşamba reyting sonuçlarında sıralama yine değişmeyecektir. Listenin ilk sıralarında Sen Anlat Karadeniz dizisini ve kıl payı bir farkla zirveyi kaçıran Diriliş Ertuğrul’u görmeye devam edeceğiz. Fakat ilk haftalarda gösterdiği olağanüstü reyting oranlarını yavaş yavaş kaybetmeye başlayan Sen Anlat Karadeniz ilerleyen haftalarda yerini tekrar Diriliş Ertuğrul’a bırakır mı?

İzlenme payına göre değerlendirilen 4 nisan 2018 reyting sonuçları haberimizin devamında. 4 nisan çarşamba Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları, 4 nisan çarşamba Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları…

4 nisan 2018 reyting sonuçları (Güncellenecektir)