4 Nisan Salı Reyting Sonuçları Ab Total Hangi Dizi İzlendi


Güncelleme: 4 Nisan 2017 : 18:57
3

yine bir reyting değerlendirmesinden herkese merhabalar birçok iddalı yapımın ekranlara geldiği salı gününde bugünün birincisi kim oldu sizlerle paylaşacağız. Beş tane dizinin ekrana geldiği salı günlerinin üç tan eyapımı var ki reyting konusunda rakiplerini açık ara farkla geride bırakıyor. Star tv ‘nin dizisi Anne Atv ekranlarında yayınlanan EDHO ve O Hayat benim dizisi bunlara ek olarak geçen hafta başlayan Kara Yazı dizisi de ekranlara hızlı bir giriş yaptı.

Bu hafta yine izlerken gözyaşlarımızı tutamadığımız Anne dizisi küçük bir farkla EDHO’yu geride bırakarak listede ilk sırada yer aldı. Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan O Hayat Benim gerilerde yer alırken Kara Yazı dizisi listede ilk ona girmeyi başardı. Aşk ve Gurur dizisi için ise işler hiç içaçıcı değil çünkü dizinin günü değiştirilmesine rağmen izlenme oranları oldukça düşük.

Bunların yanı sıra Tv8’in vazgeçilmez programı Survivor da ilk üç içinde yer almayı başardı.Haftanın bazı günleri var ki insan hangi kanalı açsa değiştirmek istemiyor. Salı günleri de böyle bir gün biz iç çeke çeke  anne dizisini izledik. Sizlerin Salı günü izlediği preogram hangisi yorum Kısmında paylaşabilirsiniz. 4 Mart Reyting Sonuçları Yayınlandıktan Hemen Sonra Sİtemizde olacak

3 YORUMLAR

Comments are closed.