4 Temmuz 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Darısı Başımıza mı Kalbimin Sultanı mı?


Güncelleme: 5 Temmuz 2018 : 10:05
0

4 Temmuz Çarşamba günü 2 önemli dizi ekranlara geliyor. Show Tv’de ilk bölümü ile ekranlara gelen yaz dizisi Darısı Başımıza olurken Star Tv’de ise 4.bölümü ile Kalbimin Sultanı izleyicisi ile buluşuyor. Güne hangi dizi damga vuracak? 4 Temmuz 2018 reyting savaşını hangi dizisi kazanacak?

Kalbimin Sultanı dizisi 4.bölümü ile ekranlara gelirken yaklaşık 1 aydır ekran serüvenini sürdürüyor. Dizinin reyting oranlarına baktığımızda karşımıza hiçte hoş bir tablo çıkmıyor. Dizi geçirdiği 3 haftada sırası ile reyting sıralamasında 30-10 ve 6.sıradalarda yer aldı. Dizi reytinglerde yükselişte gibi gözükse de hatırı sayılır bir başarı kazanmış diyemeyiz. Şimdi de yeni bir yaz dizisi rekabete katılıyor.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Çalan Aşk İçin Herşey Şarkısı ve Sözleri Tamami için tıklayınız[/kirmizitext]

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Darısı Başımıza yaz sezonunun yeni yapımlarından. Elif Doğan ile Ozan Dolunay’ın başrollerini paylaştığı dizi reytinglerde ilk gününü yaşayacak. Senaryosunu Deniz Dargı’nın yazdığı dizi çocuklarına delicesine düşkün olan Zerrin’in çocuklarını evlendirmek isterken düşman aile ile karşı karşıya gelmesini konu almaktadır. Zerrin’in kızı Öykü ise düşman ailenin çocuğuyla evlenecekken gönlünü başka bir yakışıklıya kaptırmıştır. Ancak bu yakışıklı aynı ailenin büyük abisidir.

Darısı Başımıza dizisi ilk hafta olması nedeni ile meraktan izlenecektir. Reytinglerde Kalbimin Sultanını geçecek diye düşünüyoruz. Ancak FIFA Dünya kupası çeyrek final maçları nedeni ile 4 Temmuz 2018 reyting sonuçlarında ilk sırayı alamayacaktır. Merakla beklenen 4 Temmuz Çarşamba reytinglerini aşağıdaki galeriden takip edebilirsiniz. Galerimiz sonuçlar açıklandığında güncellenecektir.

[kirmizitext]Darısı Başımıza İzlendi mi Reytingleri Nasıl? Erken Final Var mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

4 Temmuz 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları