4N1K Ali Kim? Ali Tekelioğlu Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler Neler?


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 11:43
1

Büşra Yılmaz’ın Fenomen kitabından uyarlanan 4N1k dizisi 2018 yaz sezonu için heyecan dolu bölümleriyle ekranlara geliyor. Yapımcılığını fabrika yapım Öner Arslanel’in üstlendiği Ferhat Ergün’ün senaryosunu yazdığı 4N1K dizisi oyuncuları titizlikle seçildi. Dizide Ali Tekelioğlu nu canlandıran oyuncu kim sevgilisi var mı soruların cevabı dizihaberci.com farkıyla sizlerle.

Dizide yaprak yani Gözde Mutluer iyi her durumda her şartta ne olursa olsun seven koruyan kollayan kahramanı canlandıracak. Ali küçüklüğünden beri yaprağı seviyor fakat bir türlü ona açılamıyor bir türlü ona anlatamıyor. Okulun basket  takımında Hatta kaptanı yıldız oyuncusu diyebiliriz.

Babası Tekin babasıyla kesinlikle yıldızları barışmıyor. Baba oğul tartışması her geçen gün devam ediyor. Gizemli bir hayatı var. Fakat bundan haberi yok. Her kafası sıkıştığında, bir bela ile karşılaştığında kapısını çaldığı Ela Hoca okulun rehber hocası aslında Ali’nin öz ve öz annesi. Fakat Ali bunu bilmiyor ne zaman öğrenecek zaman gösterecek.

4N1K Ali kim gerçek adı ne sorusuna gelecek olursak, Ali’nin gerçek adı Atakan Hoşgören dir. 1999’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Arnavut kökenlidir. 4 kardeştir. Eğitimini belli bir süre kolejde aldıktan sonra Doğuş Üniversitesi’nde İngilizce işletme bölümünde okumaktadır.

Oyunculuk hayatına genç yaşta başlamıştır. Reklam filmlerinde oynayan Atakan Hoşgören Yıldızlar şahidim dizisinde rol almıştır. Basketbol oynayan yetenekli oyuncu uzun bir süredir Beşiktaş altyapısında oynamaktadır. Oyunculuğa oldukça meraklı olan Atakan Hoşgören çeşitli oyuncu koçları ile çalışmış son olarak Celal Eldeniz den ders almıştır.

Atakan Hoşgören İntagram Hesabı: atakanhgr

https://www.youtube.com/watch?v=qt3k75hOhTQ

Comments are closed.