4N1K Dizisi Bade Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 10:09
2

Fox TV ekranlarının yaz sezonu için hazırlamış olduğu 4N1K dizisi heyecan dolu bölümleriyle ekranlara geldi. Yapımcılığını Fabrika Yapım /Öner Arslanel’in üstlendiği başrollerini Gözde Mutluer Atakan Hoşgören Burak Yörük Sina Özer gibi oyuncuların paylaştığı gençlerin daha çok içinde olduğu dizi yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken 4N1K dizisi özellikle genç ve güzel oyuncular merak konusu oldu. 4N1K dizisi Bade kimdir Bade nin sevgilisi var mı Bade kaç yaşında Bade daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi herkesin herkesin bilmek istediği sorularin cevabı haberimizde.

[kirmizitext][/kirmizitext]4N1K Dizisi Yelda Kimdir? Oynadığı Diziler, Nereden Tanıyoruz?[kirmizitext][/kirmizitext] <<< TIKLAYINIZ

Ferhat Ergün’ün kaleminden çıkan senaryo ile yönetmeni Murat Onbul un yer aldığı 4 11 K dizisi badenin gerçek adı Gizem güneştir Gizem Güneş 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocuk yaşta oyunculuğa merakı olan Gizem güneş ilk reklam filmini 5 yaşındayken çekmiştir.Oyunculuk kariyeri için küçük yaşta eğitimlere başlayan genç oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuvar kursunda müzikal oyunculuğu, klasik Bale ve modern dans eğitimleri almıştır.

Birçok reklam filminde oynayan Gizem Güneş 3 çocuk müzikali adlı projede başrol oyuncusu olmuştur. Oyunculuk alanında da kendini geliştiren Gizem Güneş birçok dizide rol alırken aynı zamanda müzikal oyunculuğu da yapmış Shrek,Aslan Kral müzikallerinde oynamıştır.

[kirmizitext][/kirmizitext]4N1K Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu[kirmizitext][/kirmizitext] <<< Ayrıntılar İçin Tıklayınız

Genç yaşlarda televizyon dünyasına adım atan Gizem Güneş Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ile 2007 yılında Binbir Gece projesinde yer almıştır. İlk projesinde başarılı isimlerle çalışmış olması özgüveninin yükselmesine vesile olmuştur. Ardından gelen erşey Yolunda Merkez ve İçimdeki Fırtına adlı dizilerinde de kendini göstermiştir. Gizem güneşin büyük kitlelerce tanınmasına vesile olan 2018’de yılında final yapan, Ümit Kantarcılar, Deniz Bolışık, Melis Tüzüngüç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi Kanatsız Kuşlar da Cemre karakteri olmuştur.

4N1K Bade karakteri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Genç yaşta kendini bu şekilde geliştiren oyuncu siz nasıl buluyorsunuz?

Comments are closed.