4N1K Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 13:24
0

Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstleneceği dizinin yakında FOX’ta dizi olarak ekranlara gelecek. Daha önce film olarak beyaz perdeye aktarılan yapım şimdi dizi olarak sevenleri ile buluşacak. Peki sevilen yapım 4N1K dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri kimler?

Sevilen yapım 4N1K’nın dizisinin yapılacağının duyurulmasının ardından kitabın ve filmin sevenleri sevincini #4N1Kdizioluyor etiketinde paylaşmıştı. Sosyal medyada bir hayli hayran kitlesi oluşan dizinin oyuncularını ve konusu sizler için toparladık. İşte detaylar.

4N1K dizisi Oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi isimler yer alıyor.  ‘4N1K’ çok yakında FOX Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

4N1K Dizisi Oyuncu Kadrosu

4N1K Dizisi Gözde Mutluer Kimdir?

1991 İzmit doğumludur. Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon bölümü öğrencisidir. Melekler Korusun, Tövbeler Tövbesi, Not Defteri, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçme, 4N1K isimli dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.

4N1K Dizisi Hasan Denizyaran Kimdir?

4N1K Dizisi Burak Yörük Kimdir?

Alina Boz ile aşk yaşayan genç oyuncu Burak Yörük, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuğa 7 yaşında iken adım atmıştır. İlk deneyimini Sırlar Dünyası-Sır Kapısı isimli yapımla yapmıştır. Biz Boşanıyoruz, Perde, Şeytan, 20 Dakika ve Ben Onu Çok Sevdim isimli dizi ve sinema projeleridne yer almıştır.

4N1K Dizisi Sina Özer Kimdir?

4N1K Dizisi Cihan Şimşek Kimdir?

Turan Cihan Şimşek 6 Ağustos 1992’de Almanya’nın Bad Säckingen şehrinde doğmuştur. 170 cm boyunda olan Cihan Şimşek, ilk defa bez bebek dizisinde oynamıştır. Daha sonra zamanla Krispi ,Haribo ,Eti Cin gibi pek çok reklam filminde rol alan genç oyuncu Merhaba Hayat ve Beni Böyle Sev dizileriyle tanınmış ve ünlü olmuştur.

4N1K Dizisi Cemrehan Karakaş Kimdir?

Çocukken timsah avcısı olmak isteyen gen oyuncu annesinin resimleri bir ajansa göndermesi ile deneme çekimine gider. Deneme çekiminden sonra teklif alan Cemrehan Karakaş daha sonra dizi oyuncusu olarak sektöre giriş yapar. ilk deva Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almıştır.

4N1K Dizisi Tanıtım Fragmanı