5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Söz Çukur Siyah Beyaz Aşk


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:26
3

Hafta başından merhabalar. Yine haftanın en zorlu günündeyiz. Bir yanda Vatan Millet sevdası ile canını ortaya koyan Tim’i ekranlara getiren Söz dizisi diğer yandan Çukur’u vermek istemeyen Yamaç ve onu almak için kararlı Baykal’ın mücadelesini konu edinen Çukur dizisi. Tabi hem sosyal medyada hem de reytinglerde oldukça iyi oranlar alan Siyah Beyaz Aşk dizisini unutmamak lazım. Bakalım 5 Mart Pazartesi reyting sonuçlarında hangi dizi zirvede olacak. İşte 5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları, analizleri ve yorumları

5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Selim Ölecek mi sorusu ile gündeme damga vuran Çukur dizisinde sular durulmuyor. Bir yanda Sena geçmişi ile yüzleşirken Yamaç ve İdris’te geçmişle yüzleşmek zorunda kalmıştır. Vartolu ise belki de hayatının en büyük ikilemini yaşamaktadır. Bir yanda öfke diğer yanda üzüntü ile karışık İdris baba ile karşı karşıya gelmektedir. Çukur dizisi geçtiğimiz hafta totalde 10,50 ile 2.olurken, 13,49 ve 13,09 ile hem AB de hem de ABC1’de zirveye oturmuştu. Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına buradan bakabilirsiniz.Bakalım 5 Mart Perşembe günü nasıl bir sonuçla günü noktolayacak? Dizi hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Geldik günün diğer önemli yapımına. SÖZ…

Söz bu hafta 36. Bölümle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim yeni bir operasyonla karşı karşıyadır. Bahar ise babasının ölümü ile ilgili gerçeği öğrenmiştir. Yavuz ve Bahar arasındaki ilişki dönüşü olmayan bir yola girecektir. Söz dizisi geçtiğimiz hafta Totalde 2.olurken AB ve ABC1 de 2.olmuştu. 26 şubat pazartesi günü aldığı reyting oranları sırası ile şu şekildeydi. 11,70 – 9,07 – 10,12 Söz AB ve ABC1 kategorisini Çukur’a kaptırdı. Totalde de ara ara zirveyi Çukur’a versede Söz’ün en iyi olduğu reyting kategorisinin total olduğunu kesin gibi. Bakalım bu hafta Söz ve Çukur arasındaki kıyasıya reyting yarışı nasıl sonuçlanacak. 5 Mart Pazartesi reytingleri nelere gebe olacak?

Günün diğer dizisi Siyah Beyaz Aşk. İki ayrı kutbun öfke, nefret ve aşk üçlemindeki imkansız aşkını konu alan dizi 5 mart 2018 pazartesi günü 20. Bölüm ile ekranlara geliyor. Dizi geçtiğimiz hafta totalde 6. AB’de 5. Ve ABC1’de 6. Olmuştu. Dizi aslında oldukça sevilse de reytinglerde çok fazla varlık gösteremedi. Özellikle yeni iddialı dizilerin yayınlanması ile dizide bir gerileme yaşandı. Ancak kanal ve yapım şirketi diziye devam kararına şimdilik uyuyorlar. Tabi ilerde ne olur bilinmez. Dizi yurt dışına da açıldıysa çekimler devam eder. İç piyasada izlenmese de dış piyasada izlenen bir dizinin çekimleri devam eder. Bakalım siyah Beyaz Aşk 5 Mart reyting sonuçlarında ne yapacak?

Kırgın Çiçekler ve Kalbimdeki Deniz ise final kararı aldılar. Her iki dizide yakın bir zamanda final bölümleri ile ekranlara gelecek. Ne yazık ki reytinglerde tutunamadılar. Özellikle Kalbimdeki Deniz gün değiştirse de beklediği izlenme oranını yakalayamadı. 5 Mart 2018 Pazartesi reyting sonuçlarında hiç etki etmeyeceklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Geçtiğimiz haftaki sonuçlara baktığımızda ilk 10 da bile değillerdi. Yani bu hafta genelde Söz-Çukur ve Siyah Beyaz Aşk’ın kapışmasını izlerken özelde ise Çukur ve Söz’ün rekabeti ekranlara gelecek.

5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları(TOTAL-AB-ABC1)-Güncellenecektir

5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Comments are closed.