5 Ocak 2018 Cuma Yayın Akışı-Tüm Kanalların Listesi


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 13:51
2

05.01.2018 Cuma yayın akışı. Evet haftanın son günü ve yorgunluğu atmanın en güzel tarafı ise çay ve çerez eşliğinde tv karşısında sinema keyfidir. Tabi daha önceden de söylemiştik, yılbaşı sonrasında kanalların hemen hemen hepsi reklam anlaşmaları ve rekabetin korunması gereği yayın akışlarını değiştirdiler. Kanallar bünyelerindeki dizileri değil başka programları ve genellikle sinema filmleri koyuyorlar. Peki hangi kanalda hangi sinema filmi var. Sizler için şöyle bir göz attık gerçekten çok kaliteli filmleri sizleri bekliyor. İşte tüm kanalların 5 Ocak 2018 Cuma yayın akışları.

Tekrar söylemekte yarar. Günlük akşam kuşağında ekranlara gelen diziler bu hafta bazı anlaşmalar gereği ekranlarda olmayacak. Örneğin

Bahtiyar Ölmez, Dostlar Mahallesi, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalbimdeki Deniz, Kalk Gidelim, Yeni Gelin gibi diziler 5 Ocak 2018 Cuma günü ekranlarda olmayacak. Onların yerine birbirinden eğlenceli gişe rekorları kırmış sinema filmleri izleyici ile buluşacak. İşte 5 Ocak cuma gününün filmleri.

5 Ocak 2018 Cuma Kanalların Yayın Akışı
KANAL ADI Program İsmi
Star Tv Deli Bal
Show Tv Güldür Güldür Show
Atv Dev Avcısı Jack
Kana D Elimiz Mahkum(TV’de İlk)
Fox Tv Şevkat Yerimdar(Tekrar)
Trt1 Payitaht Abdülhamit

 

Comments are closed.