6 Temmuz 2018 Cuma Reyting Sonuçları! 4N1K Reytingleri Nasıl İzlendi mi


Güncelleme: 7 Temmuz 2018 : 12:24
1

Temmuz ayının ilk haftası 3 yeni dizi yayın hayatına start verdi. Bu yeni dizilerden birisi de 6 temmuz 2018 Cuma günü Fox Tv’de başlayan 4N1K dizisi. Reyting sonuçları en çok merak edilen yaz dizilerinde birisi. Çünkü onu diğer dizilerden ayırt eden şey tanıtım ve reklamları çok önceden başlamış olması.

Tanıtım ve reklam süreci çok önceden başlayan dizi bir de aynı isimle bir kitaba sahip. Zaten dizi kitaptan esinlenerek hazırlandı. Bu anlamda diğer yaz dizilerinde nazaran 1-0 önde başlayan bir yapım. Hal böyle olunca reytinglerdeki skalası da oldukça merak ediliyor. 6 Temmuz Cuma günü reytinglerinin sonucunu anında sitemizden öğrenebilirsiniz. İsterseniz şimdi 4N1K dizisi ile ilgili kısa bilgiler verelim.

4N1K dizisi gençlik, romantik komedi dizisidir. Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın kaleminde beyaz sayfaya dökülen 4N1K, aynı isimle fenomen olan romandan uyarlanarak önce sinemaya aktarıldı şimdi ise dizi olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş gibi isimler bulunuyor.

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini ise Murat Onbul yapmaktadır. Uyarlama senaryosunu ise Ferhat Ergün yapmaktadır. Dizi oldukça iddialı bir şekilde evlerimize konuk oluyor. Reyting sonuçlarını en bizlerde sizler kadar merak ediyoruz.  6 Temmuz 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandığın hemen haberimize eklenecektir.

6 Temmuz Cuma reytingleri (Total-AB ve ABC1)

 

Comments are closed.