8. Gün Dizisi Ahmet Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi ve Kariyeri


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 03:18
1

Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın üstlendiği yeni dizi 8. Gün çok yakında başlıyor. Aksiyon ve polisiye içerikli konusuyla kendini diğer dizilerden ayıran 8. Gün başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Bütün karakterlerin başrol olduğu dizide Ahmet kimdir? 8. Gün dizisi Ahmet kim? İşte Ayrıntılar…


8. Gün Dizisi Bahar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Ayça Bingöl’ün hayat verdiği Şehnaz karakteri Türk Jetleri için özel bir yazılım hazırlayan başarılı bir mühendistir. Bahar’ın annesidir. Görevini tamamlayamadan hayatını kaybetmiştir. Esrarengiz ölümünün ardında yatan sır perdesini aralamak isteyen kızının yaşadıkları konu alınacak. Dizide Bahar’ın eşi rolünü Ahmet karakteri canlandıracaktır.

Dizinin hikayesi gerçek hayattan esinlenerek ortaya çıkmıştır. Yıllardır ölüm haberlerini aldığımız ASELSAN mühendislerinin şüpheli ölüm nedenlerini biraz olsun aydınlatmaya çalışan bir proje. Çoğu zaman intihar ederek hayatlarını kaybettikleri açıklanan başarılı mühendislerin ölümlerinin arkasında yatan gerçekleri hiç bir zaman kamuoyu olarak öğrenemedik. Bununla ilgili farkındalık yaratacak sıra dışı bir  dizi 8. Gün.


8.Gün Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dizide senaryonun en büyük tamamlayıcısı hiç kuşkusuz oyuncu kadrosu. 8. Gün oyuncu kadrosu da oldukça önemli oyunculardan oluşuyor. Burcu Biricik, Ayça Bingöl, Musa Uzunlar ve Buğra Gürsoy gibi başarılı isimler dizide rol alacak. Her bir karakterin ayrı önem taşıdığı dizide aksiyon, gerilim, kriminal ve polisiye  konusunu en güzel şekilde izleyiciye aktarıldığı bir proje ekrana gelmek için gün sayıyor. İzleyenler 8. Gün dizisi Ahmet karakterini oldukça beğendi.  Ve bununla ilgili sorular yoğun olarak gelmeye başladı. İşte 8. Gün Dizisi Ahmet kim sorusunun yanıtı.

 

 

Comments are closed.