8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir


Güncelleme: 20 Ocak 2018 : 04:38
7

Birbirinden iddialı projeleri art arda ekrana getiren Ay Yapım, 8.Gün isimli yeni dizisini ekrana getirmek için gün sayıyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Ocak ayında ekrana gelmesi beklenen 8. Gün isimli dizinin konusu, oyuncuları, kanalı ve nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan. Bizde haberimizde 8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir sorularını yanıtlayacağız. 

Yönetmen koltuğunda Hiral Saral’ın yer aldığı, senaryosunu Volkan Sümbül, Toprak Karaoğlu’nun birlikte kaleme aldığı dizinin konusu net olmamakla birlikte aksiyon türünde olması bekleniyor. Bununla beraber en çok araştırılan konulardan bir tanesi de hiç kuşkusuz 8.Gün dizisi oyuncu kadrosu… 8. Gün dizisi Şehnaz karakterine hayat veren Ayça Bingöl, Türk jetleri için özel bir yazılım hazırlayan mühendis rolünü canlandırıyor. Burcu Biricik’in üstlendiği Bahar karakterinin annesidir.

Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncu Kadrosu? Konusu ve Oyuncuları

Dizinin kadın başrolü için Burcu Biricik’e teklif götürüldü. 2016 yılında final yapan Hayat Şarkısı isimli diziden sonra ekranlarda yer almayan Burcu Biricik teklifi kabul etti. Kendisi ocak ayında ekrana gelecek 8.Gün isimli diziyle tekrar kamera karşısına çıkacak. 8.Gün Dizisi Burcu Biricik Kimdir sorusunun cevabına haberimizde yer verdik.

Burcu Biricik’in dizideki partneri kim olacak henüz netleşmedi. Fakat aldığımız sağlam bilgilere göre Seçkin Özdemir’in düşünüldüğü kendisine teklif götürüldüğü kulislerde dolaşıyor. Son olarak Ateş Böceği dizisiyle izlediğimiz yakışıklı oyuncuyu ekranlarda görmek hayranlarını sevindirecek. 8. Gün dizisi oyuncu kadrosu tecrübeli ve başarılı isimlerden oluşuyor.

8.Gün Burcu Biricik Kimdir?

Şeref Meselesi dizisiyle yıldızı parlayan, Hayat Şarkısı dizisiyle kariyerinin zirvesini yaşayan Burcu Biricik 1989 Antalya doğumludur. 2006 yılında düzenlenen Antalya güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir. Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde okurken tiyatro eğitimi almaya başlamıştır.

 

Sizce Burcu Biricik’in 8.Gün dizisindeki partneri kim olmalı? Burcu Biricik ve Seçkin Özdemir uyumlu bir çift olur mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

8.Gün Hayati Kimdir? Musa Uzunlar

8. Gün dizisi oyuncu kadrosunda yer alan usta oyuncu Musa Uzunlar ekranların tecrübeli ve alanında en başarılı isimlerinden. 1959 doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezundur. Tiyatro sahnelerinde başladığı oyunculuk kariyerine dizi ve sinema projelerinde rol alarak devam etmiştir. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde izlediğimiz Musa Uzunlar kariyer boyunca sayısız dizi, tiyatro ve sinema filmlerinde rol almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, Yağmur Zamanı, Fatmagül’ün Suçu Ne, Karanlık Çiçeği, Süper Baba ve Ateş Dansı yer aldığı dizi projeleri arasında.

8. Dizisi Gün Ayça Bingöl Kimdir?

8. Gün dizisi Şehnaz karakterini canlandıran Ayça Bingöl kimdir? 16 Ocak 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya bölümünü kazanmış fakat oyuncu olmak istediği için konservatuvar sınavlarına hazırlanmış ve 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. Sır Dosyası, Evdeki Yabancı, Baba Annemle Evlensene, Yadigar, Taşların Sırrı İki Aile, Bez Bebek, Bıçak Sırtı,  Hayat Kavgam, Samanyolu, Öyle Bir Geçer Zamanki, Benim Adım Gültepe, Babam ve Ailesi dizillerinde rol almıştır.

8. Gün Dizisi Buğra Gürsoy Kimdir?

8. Gün dizisinde Ozan karakterini canlandıran Buğra Gürsoy, 1982 Ankara doğumludur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezundur. Kariyer hayatı boyunca, Hepimiz Birimiz İçin, Unutulmaz, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De ve Aşk Yeniden  dizilerinde rol almıştır.

8.Gün Dizisi Cem Davran Kimdir?

Cem Davran 1964 yılında Kasımpaşa’da dünyaya  geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunudur. 1976 yılında başladığı oyunculuk kariyerine 42 yıldır başarıyla devam etmektedir. Bugüne kadar sayısız dizi ve tiyatrolarda oyunlarında rol almıştır. Ruhsar, Çocuğun Var Derdin var, Hayat Güzeldir, Babam Sınıfta Kaldı, Hayat Yokuşu ve 7 Yüz dizilerinde rol almıştır. 2018 yılının ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen 8. Gün oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

8. Gün Dizisi Yiğit Kirazcı Kim

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 1.86 boyunda 80 kg ağırlığındadır. Bilgi Üniversitesi İletişim fakültesinden mezun olmuştur. Yiğit Kirazcı Ümit Çırak Modern oyunculuk atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Son Tercih, Mavi Kelebekler, Sudan Çıkmış Balıklar, Vicdan Güllerin Savaşı ve kariyerinin zirvesini yaşadığı Seviyor Sevmiyor dizilerinde rol almıştır.

8. Gün Dizisi Hakan Kurtaş Kim

Son olarak Dolunay dizisinde izlediğimiz Hakan Kurtaş 1988 İzmir doğumludur. 1.82 boyunda 71 kg ağırlığında ve kahverengi gözlere sahiptir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Bir Çocuk Sevdim dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu son olarak Dolunay dizisinde Deniz rolüne hayat vermiştir. 2018 yılında 8. Gün Oyuncu Kadrosunda izleyici karşısına çıkacak.

8.Gün Oyuncu Kadrosu Ceyda Düvenci kim

8. Gün oyuncu kadrosuna dahil olan Ceyda Düvenci, kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak’la yaptığı evlilikle gündemde olmaya devam ediyor. Çiftin birde erkek çocukları bulunuyor. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezundur. Binbir Gece, Umutsuz Ev Kadınları ve Maral dizilerinde rol almıştır.

8.Gün Dizisi Oyuncu Kadrosu Pınar Göktaş Kim

8.Gün oyuncu kadrosuna dahil olan Pınar Göktaş 1984 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi almıştır. Kavak Yelleri, Sakarya Fırat, Benim Hala Umudum Var dizilerinde rol almıştır.

8.Gün Oyuncu Kadrosu Sermet Yeşil Kim

8. Gün oyuncu kadrosunda yer alan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Gönülçelen,   Karadayı, Behzat Ç. ve Gülümse Yeter dizilerinde rol almıştır.

8.Gün Dizisi Oyuncu Kadrosu Seçkin Özdemir Kim

Son olarak Ateş Böceği dizisinde rol alan Seçkin Özdemir 8. Gün oyuncu kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Al Yazmalım, Racon, Aşk Acısı, Kiralık Aşk dizilerinde rol almıştır.

8.Gün Tanıtım Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde Yer Alacaktır.

Comments are closed.