8 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları-Diriliş mi Nerdesin Birader mi?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:48
0

Yeni bir dizinin ekranlara geleceği Çarşamba günü rekabet dolu bir reyting kapışması izleyecez. 8 Kasım 2017 Çarşamba reyting sonuçlarında kimler var, hangi diziler bu yarışta yer alacak. Diriliş Ertuğrul, Meryem, Nerdesin Birader, Hayat Sırları, Seven Ne Yapmaz Çarşamba günü zirve yarışı için  mücadele edecekler. Bakalım 8 Kasım Çarşamba günü hangi dizi zirvenin galibi olacak? 8 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları ve analizleri sizler için haberimizde.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


8 Kasım Çarşamba gününün mutlak favorisi Diriliş Ertuğrul. Diğer yandan yeni bir dizi ekran serüvenine merhaba diyecek. Fox Tv ekranlarında gösterilecek olan dizi Nerdesin Birader. Komedi türünde ekranlara gelecek olan Nerdesin Birader ilk günden ciddi bir reyting alacak mı bilinmez ama tecrübeye binaen ilk haftada bu kadar ciddi bir oran almayacağı söylenebilir. Diriliş Ertuğrul Çarşamba gününü açık ara galibi olacaktır. Diğer yandan Meryem, Hayat Sırları ve Seven Ne Yapmaz gibi dizilerde bu yarışta boy gösterecekler. İçlerinden Meryem dizisi reytingler de Dirilişten sonra 2. favori olarak karşımıza çıkıyor.

8 Kasım Çarşamba reyting sonuçlarından önce geçtiğimiz haftanın sonuçlarına göz atmakta yarar var. Bakalım geçtiğimiz hafta günün dizileri nasıl bir performans sergilemişler.

1 Kasım 2017 Çarşamba Total Reyting Sonuçları


8 Kasım 2017 Çarşamba TOTAL Reyting Sonuçları

8 Kasım 2017 Çarşamba AB Reyting Sonuçları

8 Kasım 2017 Çarşamba ABC-1  Reyting Sonuçları