9 Ekim 2017 Pazartesi Reytingleri Açıklandı! Herşey “Söz” Verildiği Gibi


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:58
0

Yine pazartesi ve yine kıran kırana bir mücadele. Söz, Kırgın Çiçekler, İsimdizler ve Kayıt Dışı. 9 Ekim 2017 reyting sonuçları şaşırtmadan devam ediyor. Söz açık ara zirvenin galibi. İşte reyting oranları.

Kırgın Çiçekler’de bu hafta Meral ve Kader’in ilişkileri ve Songül ve Güney’in sorunlu evlilikleri ön plandaydı. Kader ölümün kıyısına gelmiştir. Ejder’in hain planı kızları canından edecektir.

Fatih ve ekibi, Kudret’in terör örgütüne yapacağı büyük sevkiyatı engeller. Ancak Fatih kendisi için asıl hedef olan Afran’ı elinden kaçırır. Amcasının yaptığı hainliklerin cezasını vermek isteyen Faith Afran’ı infaz mı edecektir.

9 ekim pazartesi reyting yarışının çiçeği burnunda dizisi Kayıt Dışı ise Ekrem’in orta doğu ülkelerini tehlikeye sokacak planları ile ekranlara gelir. Ali Kemal ise yine Ekrem’in gizli kasasına ulaşmaya çalışırken diğer yandan da Zeynep ile olan ilişkisini kuvvetlendirme peşindedir. Tabi Esra’nın şüpheleri ise gidere kartmaktadır.

Yavuz suikaste uğramış ve bu durumdan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Çaylak, Su’yu kurtarmak için canını tehlikeye atmıştır. Karabatak’ın verdiği bilgilerle Büyük Bey ve Sancar köşeye sıkıştırılmıştır.


Tıkla >>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


9 Ekim 2017 Pazartesi reyting sonuçlarında yine Söz’ün yorumsuz üstünlüğü göze çarpmaktadır. Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu aksiyon dolu sahneleriyle ekranlara getiren dizi çok beğenildi ve çizgisini koruduğu müddetçe bu başarıyı sürdürecektir.

9 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları