9 Nisan 2018 Pazartesi Reyting sonuçları! Çukur mu Söz mü?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 11:01
0

Haftanın en çekişmeli günü Pazartesi günü yine kıyasıya bir yarış ekranlara geldi. 9 Nisan Pazartesi Çukur 24. Bölümü ile ekranlara geldi. Reyting sonuçlarında açık ara favori olan Çukur, Söz karşısında gücünün perçinledi. Son 3-4 haftadır oldukça iyi giden Çukur her 3 kategoride de liderliği alıyor. 9 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları sizler için yazımızda.

Söz Çukur karşısındaki performansını son 3-4 haftadır gösteremiyor. İzleyici kaybettiği son haftalarda açık ve net bir şekilde reytinglere yansıdı. Söz ve Çukur arasındaki rekabet Çukur’un galibiyeti ile sonuçlandı ve bu şekilde devam ediyor. Her hafta Pazartesi günü Çukur günü lider olarak kapatıyor.

Çukur bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelecek. Dizi 24. Bölümle ekranlara gelirken Sultan ana ölümün kıyısında olacak. Nedret elinde silahla Vartolu2nun kapısına dayanırken kaza kurşunu Sultan Ana’ya isabet eder. Bu gelişme Çukur’daki dengeleri değiştirecek midir? Çukur aksiyon dolu 24. Bölümü ile 9 Nisan Pazartesi reytinglerinde yine zirveyi zorlayacak.

[kirmizitext]Çukur Sultan Öldü Mü? Ölecek Mi? için tıklayınız[/kirmizitext]

Söz dizisi senaryoda tekrarlara düştüğü yönünde aldığı eleştirilerin gölgesinde 9 Nisan pazartesi günü 41. Bölümü ile ekranlara gelecek. Hafız’ın şehit olması ile şok yaşayan Tim, intikam yemini etmiştir. Ancak Tim, Hafız’ın gidişine bir türlü alışamaz. Yavuz, Hafız’ın geride bıraktığı mektubunu bulur. Mektupta Hafız, Yavuz’dan bir istekte bulunmuştur.

Günün diğer dizileri Siyah Beyaz Aşk, Yasak Elma ve 8. Gün. Siyah Beyaz Aşk beli bir izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen ne yazık ki Çukur ve Söz karşısında istediği sonucu alamıyor. Senaryo itibari ile gelmiş geçmiş en iyi kurgulardan birisine sahip olan Siyah Beyaz Aşk, final ya da gün değiştirme kararı alabilir. Yakında bilgiler kulislere düşer. Konu ile ilgili daha önce yazdığımız Siyah Beyaz Aşk Final mi yapacak konulu yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz.

Günün çiçeği burnunda 2 dizi; Yasak elma ve 8. Gün. Yasak elma ilk hafta 5. Sırada yer alırken 2. Hafta 4. Sıraya yükseldi. Reytinglerde yükseliş gösteren Yasak Elma, Söz ve Çukur karşısında liderliğe oturur mu bilinmez ancak ilk 3’e göz dikecek gibi.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/kirmizitext]

9 nisan 2018 reyting sonuçları (TOTAL-AB-ABC1)