Acun’un Yeni Projesi “Ring Dışı” Formatı ve Yarışmacıları


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 22:49
0

Acun Ilıcalı; Survivor, O Ses Türkiye, Göz6 gibi reyting rekortmeni yarışmalardan sonra şimdi yeni bir yarışma ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni yarışmanın bir boks müsabakası şeklinde olacağı ve yine ünlülerin bir ringde dövüşecekleri biliniyor. Peki Acun’un yeni yarışmasının formatı ne? Ne zaman başlayacak? Yarışmacıları kimler? İşte detaylar.

Acun yeni yarışmasının ismi henüz belli olmasa da kulislerde konuşulan isim “Ring Dışı”. Yarışmada yine ünlüleri izleyecez ve erkek ve bayan olarak 2 grup halinde yarışacaklar. Yine bir ringde yapılacak olan dövüş müsabakasını oylayan, yorumlayan juri üyeleri olacak.

Kulağımıza gelen bilgilere göre açıklanan juri üyeleri Survivor 2017 2.si boksör Adem Kılıççı ile efsane teknik direktör Yılmaz Vural olacak. Oyunculardan bir isim açıklandı gibi. Oda Hasan Yalnızoğlu. Daha başka bazı isimlerde mevcut. Ancak netleşme aşamasındalar. Büyük ihtimal görüşmeler devam ediyor. Ancak biz yazımızda netleşen veya görüşülen tüm isimleri sizlerle paylaşacaz.

Şimdilik yeni proje hakkında kulis bilgileri bunlar. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bu arada yarışmanın Ekim ayı içerisinde başlayacağı söyleniyor. Bizi takipte kalın. Şimdi yeni yarışma Ring Dışı’nın yarışmacı adaylarını görelim.

Ring Dışı 2017 Yarışmacı Adayları

Hasan Yalnızoğlu(Kesin)

Fulya Keskin

Doğuş

Asena

Berna Canbeldek

Sahra Işık

Sedat Kapurtu