Adı Efsane Dizisi Erken Final mi Yapıyor Neden izlenmedi Bitiyor mu?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 08:21
225

Büyük umutlarla başlayan ancak ömrü çok kısa olacağa benzeyen dizilerden biri de Adı Efsane. Cumartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk iki bölümü ile umduğunu bulamayan dizi Kanalın yine hüsrana uğramasına sebep oldu.

Daha Önce Tatlı İntikam dizisinin çok iyi reytingler almasına rağmen kısa sürede final yapmasını isteyen Kanal D daha sonra cumartesi günü ekrana getirdiği hiç bir diziyi tutturamadı. Belkide izleyicisini küstürdü kanal. Her olumsuzluğu diziye ve oyuncularına atmak doğru değil bizce.

Tatlı İntikamdan sonra yayınlanan Altınsoylar dizisi de sadece 3 bölüm sürmüş ancak reytingler çok kötü gelince erken den yayından kaldırılmış final bile yapamamıştı.

Aynı durumu şimdi Adı Efsane dizisinin başına gelmek üzere. Dizi 3. bölümü ile 11 Şubatta ekrana geldikten sonraki reytinglerin durumu yeniden masaya yatırılacak.

Adı Efsane Dizisi Erken Final mi Neden izlenmedi Bitiyor mu? Dizi aldığı düşük reytingler sonrasında kısa süre sonra final yaparak ekrana veda edecekti. Ancak daha sonra alınan bir karar ve oyuncu değişikliği ile dizide bir konsept değişikliğine gidildi. Dizide başrol oyuncuları diziden ayrıldılar. Dizi şuanda tamamen gençlik dizisi olarak yoluna devam edecek.

Dizi başka kanala geçer mi transfer olur mu henüz bu konuda girişimde bulunan bir kanal olmadı. Fakat Erdal Beşikçioğlu’nun da içinde olduğu başrol oyuncuları diziden ayrılmıştı. Dizi erken finale gitmektense gençlik dizisi olarak devam edeceğini duyurdu. Sizce Adı Efsane dizisi neden tutmadı izlenmedi? Dizi şuan devam etme kararı aldı ama bitmeli mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Adı Efsane İkinci Devre Final mi Yapacak? Ne Zaman Final Yapacak?


225 YORUMLAR

  1. Sahane otesi di yazik size boyle bir filmi kaldirdiniz bende oynarim o filimde gerekirse

  2. Cok guzel bir dizi tam benim hayatimi anlatoyordu neden bitti anlamiyorm lutfen kaldigı yerden devam edmesini istiyorz saygilar

  3. Ben bu diziyi ilk baktığımda Erdal Beşikçioğlu ve Dizide basketbol hocalığını yapması başarılı bir diziydi ayrılması biraz üzdü sonra dizide hakan filo sado ali ve kıvanç karakteri oynayan bu oyuncular bizlere muhteşem bir keyif yaşattı. Çok erken bitmesi üzücü bence kısa bir tatilden sonra devam etmeli kaldığı yerden. Eskiden izledim ARKA SIRADAKİLER dizisinden sonra izlediğim MUKEMMEL BİR GENÇLİK FİLMİ… Lütfen Lütfen Lütfen ERKEN BİTMESİN DEVAMINI DÖRT GÖZLE BEJLİYECEĞİZ.. Teşekürler

  4. Adı efsane tekrar başlasın en güzel dizilerden bitanesi kaldığı yerden devam etmesini bekliyoruz

Comments are closed.