Adı Zehra Gerçek Hande Kimdir? Hande’ye Ne Oldu


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 23:56
2

Adı Zehra dizisinde Zehra’nın yerine geçtiği Hande kim? Gerçek Hande’ye ne oldu? Adı Zehra gerçek Hande nerede?Frankurt’ta baskıcı,tutucu ve muhafazakar bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Zehra’nın Almanya’dan İstanbul’a uzanan sıra dışı hikayesi konu alınıyor.


Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) Şarkısı Ve Sözleri


Zehra’nın esir hayatından kurtulup, İstanbul’da bir ailenin kaybolan kızı Hande’nin yerine geçmesiyle başlıyor hikaye. Peki gerçek Hande nerede? Hande neden kayboldu?

 

Hande Şule’nin yılar önce kaybolan kızıdır. Serkan’ın da kız kardeşidir.  İçine kapanık sessiz kendi halinde bir kız olan Hande yıllar önce kaybolmuştur. Ailesi o günden bu güne kadar durmaksızın onu aramıştır. Fakat şimdi hayatlarının ortasına bomba gibi düşen Zehra, Hande’nin yerine geçmiştir. Hande karakterinin kim olduğu, neden kaybolduğu nerede olduğu izleyenler tarafından merak konusu oldu. Dizi yayınlanır yayınlanmaz en çok araştırılan ve merak edilen konu Adı Zehra gerçek hande kimdir sorusu oldu.

 

Dizinin kilit noktası Hande ve Zehra. Zehra Şimşek olarak başladığı hayatına Hande Kurdoğlu olarak devam eden Zehra’yı neler bekliyor? Zehra ailesi tarafından namuslarını kirlettiği düşüncesiyle otobanın ortasında bırakılır. Ne yapacağını nereye gideceğini şaşıran Zehra ortalıkta kalakalmıştır. Öte yandan 7 yıldır kayıp olan kızını arayan Şule Alman Konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis edip onu İstanbul’a götürmüştür. Zehra başına geleceklerden habersiz çıktığı bu yolda kendisini nelerin beklediğini bilmemektedir. Dizinin en esrarengiz noktası ise Hande’dir. Adı Zehra dizisi gerçek Hande nerede? Adı Zehra Hande kim? soruları uzun süre gündemi meşgul edecek.

Adı Zehra Dizisi Hande Kimdir? Zeynep Çamcı

Adı Zehra dizisi Hande karakteriyle karşımıza çıkan Zeynep çamcı, Beni Böyle Sev dizisiyle tanınmış, Seviyor Sevmiyor’la kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştır. Ve sonrasında ekranların en çok aranan yüzlerinden olmayı başarmıştır. Zeynep Çamcı 1986 Bodrum Muğla doğumludur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televiyon ve Sinema bölümünden mezundur. 2010 yılında Recep İvedik 3 sinema filminde rol almıştır. Akabinde Beni Böyle Sev, Seviyor Sevmiyor ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=3LzIIgf_IYk

Comments are closed.