Adini Sen Koy 10-11 Mayis Tuyolari Özetleri 168-169 Bolumlerde Ne Olacak


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 16:37
1

Adını Sen Koy finale doğru hızla ilerlerken heyecan dolu sahneler de kaçınılmaz oluyor. 168 Bölümü geride bırakan Adını Sen Koy sevenlerin kalp ritmini değiştirmeye devam ediyor. Adını Sen Koy bu hafta neler olacak Adını sen koy 168.bölüm Çarşamba neler olacak özet fragman ve ipuçları net bir şekilde yapım şirketi tarafından paylaşılmayacağı  duyrulmuştu. Fakat sizler için bir kaç ayrıntı paylaşacağız

Adını Sen Koy da Alev’in başı Hilmi ile yine dertte.Ömer ise Alevi Hilmi ile bir arada gördükten sonra şirket içindekileri dışarı sızdıran kişinin kim olduğunu tahmin etti.Bu tahmin üzerine Alev i ilgilendiren tüm bilgilerin verilerini istedi.

Her projeyi Hilmi’nin almış olmasından zaten şüphelenen Ömer buna sebep olan Alev için hiç iyi şeyler düşünmez.Şirketi bu işten kurtarmak için Mert başkanlığında bir grupla işe başlar.Peki Alev buna ne cevap verecektir?

Tabi ki her işten sıyrılan Alev bu işten de sıyrılmanın planlarını yapmaya çoktan hazırdır.Hem Ömer için iyi bir kız rolünü devam ettirecek hemde Hilmi ‘nin isteklerine cevap verecek bir plan yapar. Ömer!in kendisinden şüphelenmemesi için hemen şirket içinden birini bulur ve onu bilgi sızdırmakla suçlayacaktı.Peki Ömer bu konuda inanacak mı yoksa Alevin gerçek yüzünü öğrenecek mi?

 

 

1 YORUM

Comments are closed.