Adını Sen Koy 12 Mayıs Neler Olacak Tüyoları .170.Bölüm Cuma Özet


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 16:38
3

Heyecan dolu bir haftayı daha geride bırakırken Adını Sen Koy’un final yapma düşüncesi sevenlerini üzmeye devam ediyor. Adını Sen Koy 12 Mayıs Neler Olacak Tüyoları. Heyecan dolu bölümlerin ardından Ömer’e üzülen sevenleri görmezden gelmek te mümkün değil.

Ömer in çok acı çektiğini düşünen sevenler bir yandan kardeşinin hasta olması bir yandan annesinin kaçmış gitmiş olması,babasının ölmüş olması bütün bunların üstüne Alev’in yaptıkları, sevdiği bir kadınla evli ama evliliğin gerçek değil sözleşmeli olması,sevse bile söyleyemiyor olması Ömer’in çektiği çile tüm herkesi derinden etkiliyor.

Hafta sonuna girecek olan dizide en son Zehra ve Ömer’in birlikte çiçek dikerken çapayı yere hızla vurunca sert bir cisme çarpmış olması herkesi tereddüte düşürür. Biraz araştırınca bunun bir mayın olduğunu ve bunu yapanın ise arkasında yine Hilmi Yavuz’un olduğunu anlarlar. Çok şükür ki mayın patlamaz. Mayın patlaması demek Ömer ve Zehra nın oracıkta ölmesi demektir.

3 YORUMLAR

  1. Daralttı bunaltti giderse gitsi bizene artık ne yapalım zehra gidecek mi kona terk mi edecekler kal diyebilecekmi hep aynı lakirtilar bizene kardeşim ne yaparsa yapsın diziden nefret ettik bu tabir var ya ne halt yerde yesin bizene artık dizi bizi ilgilendirmiyor artık dizilikten çıktı

Comments are closed.