Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak?


Güncelleme: 23 Mart 2017 : 13:40
21

Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak? Bir dargın bir barışık devam eden ikilinin son oyunda Mehtapın tuzagına düşmeleri çok konuşulmuştu. Ama her olumsuz durumda bir güzellik vardır. Belkide Mehtap sayesinde Ömer yanlışını farkedecek..

Ömer yine şok bir mektupla şaşırır. Bu kez Zehra ve Yener’in birlikte olduğunu yazan mektup kendisine ulaşır. Mektubu okuyan Ömer şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırır. Mehtap Ömere yazdığı bu mektupta verdiği adresin ikilinin (Zehra ve Yener) aşk yuvası olduğunu söylemiştir.

Amacı Ömer ve Zehra’yı aynı anda sahte aşk yuvası dediği adrese getirtip Zehra’yı Ömer’in gözünde rezil etmektir. Hazırladığı bu tuzak ev yalanıyla Mehtap, Ömer’i yazıklarına inandırabilecek ve eve getirebilecek midir?
Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak? Ömere gelen mektuptan haberdar olan Demir ona bu yazılanlara itibar etmemesini ister. Ancak Demirin uyarısıyla Mehtap’ın verdiği adrese gitmekten vazgeçen Ömer aldığı karara uyabilecek midir? Yoksa sabredemeyip o adrese merakından gidecek midir?

Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir? Soruların cevaplarını merak ediyorsunuz biliyoruz. Cevapları tahmin eden ziyaretçilerimiz aşağıya yorum olarak bu tahminlerini yazarsa çok sevinirim.

21 YORUMLAR

  1. Daha az yapıyor Zehra bıraksin gitsin Ömer bey de kafasını duvarlara vursun hak ediyor bencil çirkef adam

  2. Cok sinir oluyorum senariste.Bu kadar aptalca bir kurgu.Artik izlemeyip yorumlara bskiyorum.Cunku bu dizi yoruyor.

  3. boyle hayacani cok seviyorum. hal_hazirda gozume uyku getmiyor ve yorum paylasiyorum. Konuya geldikde ise size meslehet veriyim: sayin site yoneticisi romantizmi artirsaz dizi her kes tarafindan seve_seve izlenilir. TESEKKURLER zahmet cekib okudugunuz icin.

  4. Valla çok sacmaladini artık kimse bakmak istemiyor ve ben Ömer bu kadar aptalmi mehtap hicmi aklına gelmiyor insanları​ kandirmayin

  5. Diğer bölümde barışırlar diye tahmin ediyorum. Başrol mükemmel. Herkesin emeğine sağlık ??

  6. Bu ne entrika yeter artık. Adam gibi dizi yapın seve seve izleyelim. Tam diyorum güzel bir dizi olmuş, bi olayı on defa karşımıza çıkartıyorsunuz. Ayıracaksan ayır yeter.
    -Teşekkürler…

  7. Bu guzel filminizden için olardan çok teşkur ediyorum ve sizin guzel haberlerinizden dolyi çok memnunm turkçemden dolyi siden çok ozurdilerim cünku iyi hakim değilim ve size bunu farsça da yazmak istedim :به خاطر این فیلم قشنگتون ازتون خیلی متشکرم و از اخبار خوبتون هم ازشما بسیار ممنونم

  8. Balıklama atlar ömer bu adrese çünkü öyle bir senarist varki milleti sinir etmek dizi izlenmesin diye elinden geleni yapıyor ya ne bitmez yener ne bitmez mehtapmış gına geldi artık siz seyirciyi salak yerine koyuyorsunuz diziyi izlemek içimden gelmiyor artık

    • haklisin, insani sinir edir artik. Bu nasil ask, kacinci bolum oldu hala susuyorlar.soru sormak yok Omerde, kadin gibi kuskunluk tavirlari yapar. vallahi ben sinir oldum artik.

Comments are closed.