Adını Sen Koy 138. Bölüm Özet Fragmanı 29 Mart Çarşamba Mert Barıştırır


Güncelleme: 27 Mart 2017 : 17:31
4

Değerli izleyicilerimiz. Mertin Ömer ve Zehra arasını yapmak için büyük bir özveri ile yaklaşması ve ikilinin arasını yapmak için uğraşması meyvesini verir ve Ömer Zehra birbirini dinleyince ikiside eksiklerin farkına varıp birbirini boştan yere üzdüklerini ve kırdıklarını anlarla. Ömer Özür dileyip Zehranın gönlünü almak için her şeyi yapar..

Zor günleri atlatan Ömer ve Zehra artık birlikte adım atmaya duygularıyla hareket etmeye ve birbirini yanlış anlamamak için uğraşacaklarına söz verirler. Zehra bu birliktelikten çok memnundur, çünkü Ömerin sürekli kendini yanlış anlamasından en çok o muzdarip olmuştur. Ömer ise artık değer verdiği kadının istekelrini daha ön planda tutmaya başlar..

Önceki Bölümde Neler Olmuştu? Yaptığı hatayı fark eden Ömer, Zehra’nın gönlünü almak ister ama Zehra çok kırılmıştır. Ömer’in bu seferki hatası hiç daha öncekilere benzemez. Ömer’in her seferinde oyuna gelişi ve tuzağa düşüşü Zehra’yı artık bıktırmıştır. Yaptığı yanlışın farkında olan pişmanlığını göstermek ister ancak Zehra hiçbir şey görmek ve duymak istemez. Zehra, Ömer’den gelecek özre kalbini kapatır. Ta ki Mert devreye girene kadar. Mert, İkiliyi öyle bir yüzleştirir ki Ömer de Zehra da kendilerini hiç beklemedikleri bir yolun başında bulurlar.

Adını Sen Koy 138. Bölüm Özet Fragmanı 29 Mart Çarşamba Mert Barıştırır ve Ömer ile Zehra mutluluğa doğru kanat çırpmaya başlarlar. Lütfen sizde yorum ve görüşlerinizi aşağı yazın..

4 YORUMLAR

  1. Salam wimdide Mehtab belasi var bezdiy bunu gormeyden ne olursuz bitsin artiq bu iwgene

Comments are closed.