Adını Sen Koy 139. Bölüm Özeti ve Fragmanı 30 Mart Perşembe


Güncelleme: 27 Mart 2017 : 18:19
2

Adını Sen Koy 139. Bölüm Özeti ve Fragmanı 30 Mart Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. Mertin biraraya getirip barıştırdığı Ömer ve Zehra artık önlerine bakıp geçmişe sünger çekerler. Bütün yaşanmışlıkları geride bırakmak ve artık güzel bir gelecek kurmakta anlaşırlar. Mertin konuşması da çok etki eder.

Mert Yılmaz Ömer için elinden geleni yapmış, mutluluğu için uğraşmaktadır ancak Babası Hilmi hiçde öyle değildir. Kervancıoğlu Holdinge darbe vurup Ömerin zor duruma düşmesi için elinden geleni ardına koymayan Hilmi Yılmaz son planını devreye kor. Tamda Ömer ve Zehranın birlikte güzel günler yaşayacağı zaman Hilmi Yılmazın planları karşısında bulurlar kendilerini.

Alev ile yaptığı işbirliğinden oğluna da bahseden Hilmi Yılmaz aradığı desteği bulamaz. Çünkü işbirliği içinde olan ve samimi arkadaş olan Mert ile Ömer karşı karşıya gelmek istemez. Mert bunu bildiği için babasına karşı koysa da Hilmi Yılmaz oldukça kararlıdır. Bakalım elinden ne zarar gelecek Hilmi Yılmazın.

Adını Sen Koy 139. Bölüm Özeti ve Fragmanı 30 Mart Perşembe günü Trt1 ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yorum ve Görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. süpeersiniz valla çok güzel bir dizi heegün izlemek için saatleri sayıyorum sizi çok seviyorum

  2. süpeersiniz valla çok güzel bir dizi heegün izlemek için saatleri sayıyorum sizi çok seviyorum

Comments are closed.