Adını Sen Koy 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Liste


Güncelleme: 21 Ağustos 2017 : 12:55
9

TRT ekranlarından Star TV ekranlarına transfer olan Adını Sen Koy dizisinin birçok oyuncusunun transferden sonra diziden ayrılacağı ve yeni isimlerin diziye katılacağı yönünde setten bilgiler geliyor.  Her ne kadar bu bilgilerin doğruluğu şuan tartışılsa da bize gelen haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle devam eden yeni sezon senaryo çalışmalarından aldığımız duyumlara göre izleyiciyi çok farklı bir yeni sezon senaryosunun beklediğini sizlerle paylaşalım. Adını Sen Koy dizisinden ayrılan oyuncuları duydukça yeni sezonda nasıl bir senaryo ile karşılaşacağımızı daha çok merak etmeye başladık.

Adını Sen Koy 2. Sezon yeni gelen oyuncular- Tam Liste: Diziden ayrılan oyuncuların yerini yeni gelen oyuncular doldurabilecek mi? Dizinin eski tadı kalacak mı bilmiyoruz fakat izleyenlerin yorumlarını bizimle paylaşmasını bekliyoruz.

Diziye en son Mert karakterine canlandıran Ali Oğuz Şenol katıldı. Hilmi Yılmazın oğlu karakteri ile karşımıza çıkan Mert, babasına karşı çıkarken Ömer karakteri ile iyi bir dostluk kurdu.

Sevim karakterinin diziden ayrılmasının ardından Leyla’nın teyzesi rolüne hayat verecek olan Gül ARCAN diziye dahil oldu.

Birde diziye güzel bir bayan oyuncunun dahil olacağı kesinleşen bilgiler arasında. Ancak bu güzel bayan oyuncunun Ömer’in sevgilisi rolünde mi yoksa Mert ile ilişki yaşayacak birisi rolünde mi diziye dahil olacak henüz kesin bir bilgi edinemedik. Bu güzel oyuncunun hangi rolde diziye dahil olacağı yönündeki tahminlerinizi bekliyoruz.

9 YORUMLAR

  1. ADINI SEN KOY DİZİSİ GÖZEL DİZİDİ SEZON FİNALINA UĞURLA ADIMLASIN ÖMER ZEHRA AŞKI ÇİÇEK ACSIN

  2. Salam ömer zehra sizin gerçek hayatda beraber olmanizi isdiyoruz ve sizi çok seviyoruz.

  3. Trt de kalmalıydı,star tutmayacaktır,her güzel seyi iğrençlestirecekleri için kanal ı değiştirdiler,ilk defa temiz saf duyguların yaşandığı güzel bir aşk hikayesinin yaşandığı.her bolümünü merakla beklediğimiz bir dizimiz vardı,onuda çok gördüler……….

Comments are closed.