Adını Sen Koy 231.-235. Bölüm Özetleri 4-8 Aralık Tüyo ve Fragmanları


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 00:03
0

Adını Sen Koy izleyicisini meraklandırmaya devam ediyor. Zehra ve Ömer arasındaki ilişki sürüncemede kalırken Kerem ile Sabah ise yüreklerinin sesini duymamaya, cesur olup aşklarının sesine kulak vermemeyi tercih ediyorlar. Özellikle Kerem’in Sabah’a olan sevgisi net bir şekilde ortadayken nedendir bilinmez dut yemiş bülbül misali sessiz. Adını Sen Koy 231. 232. 233. 234. ve 235. bölüm özeti ve tüyolarımızı bu başlık altında inceliyecez. Siz değerli takipçilerimize en doğru ve net bilgiyi hızlı bir şekilde ulaştırmayı amaçlıyoruz.

Adını Sen Koy 231. 232. 233. 234. ve 235. bölüm özetleri

Evet önümüzdeki hafta Müge hedefine emin adımlarla ilerleyecek. Asya adım adım tehlikenin ortasına kadar gidecek. Müge Nihat ve konağın tam merkezine oturacak. Ayşe bazı şeylerden şüphelensede olanlara tam anlam veremeyecek. Müge her eve geldiğinde Asya’yı Müge’nin ellerine bırakacak. Zehra’nın bankadan çektiği paraları geri vermesi Ömer’i şaşkına çevirmiştir. Değişimi fark eden Zehra, hiç denemediği bir yolla Ömer’e ulaşmaya çalışır. Konak’ta Müge ile karşılaşan Nihat gözlerine inanamaz. Evdekilere kendisini kabul ettiren Müge’yi bertaraf hiç de kolay olmayacaktır.  Hamiyet’in Canan’ın hareketlerinden şüphelenmesi, büyük olayların tetikleyicisi olacaktır. Çetin’in planı şimdilik işlemektedir. Sabah ve Kerem hayatlarına ansızın giren bebekle nasıl baş edeceklerini bilemezler. Bebek için seferber olmuşken başlarına geleceklerden habersizdirler.

Adını Sen Koy 232. özeti ve tüyoları

Sabah ve Kerem aşkı Atilla sayesinde ilerliyecek. Atilla aslında Sabah ve Kerem arasındaki adı konulmamış aşkın farkında. Kendince bu aşkın adını koymaya çalışıyor. Kerem ve Sabah aşkında bu hafta önemli gelişmeler var. Bizi takipte kalın. Konağın davetsiz bir misafiri vardır. Canan, Çetin’le kirli işbirliğini sürdürürken gözünü karartır ve çok tehlikeli bir adım atmaktan imtina etmez. Ömer, önemli bir anlaşmanın arifesindeyken Zehra da bütün hesapları kapatmış olmanın rahatlığı ile aşkıyla yüzleşmeye hazırlanır. Müge’nin hareketlerini kestiremeyen Nihat, tehlikeyi savuşturabilecek midir?

Adını Sen Koy 233. tüyo ve özeti

Müge sonunda Zehra’nın haklı olduğunu anladı ama bu ona pahalıya mal oldu. Diğer taraftan ÇEtin ile olan ilişkisni bitirmeye çalışacak ancak bu o kadar da kolay olmayacak. Çetin bu sefer onu yaptığı hırsızlıkla tehdit edecek. Canan nasıl bir tehlikenin ve belanın içinde olduğunu çok geç fark edecek. Tabi aynı zamanda hala zengin koca hayallerini rafa kaldırmış değil. Bu sefer Kerem’in peşine takılacak. Bu anlamda Sabah ile arası çok kötü bir şekilde açılacak. Müge Çetin’den kurtulayım derken kendisine yeni düşmanlar edinecek. Çetin ise Canan’ın hırsızlığını kullanıp onu yanına çekmenin derdinde olacak. İlerleyen bölümlerde Çetin ve Canan ortak işbirliği ile organize edilmiş fitne fesat karışımı olayları izleyecez. Ve inanın saç baş yolduracak sahneler.

Ömer ve Zehra arasında yaşanan duygusal gelgitler mahallede de kendini gösterir. Evlilik rolü, Ömer’e ağır gelmeye başlamıştır. Çetin’in Canan üzerinden yürüttüğü karanlık plan, kontrolden çıkar. Çetin’in korkulu belası Piton devreye girmiştir. Müge’nin yapabileceklerinden tedirgin olan Nihat, hiç beklemediği anda kendini bir tuzağın içinde bulur. Bebeğe iyice alışan Kerem ve Sabah sarsıcı bir hikaye ile yüzleşeceklerdir.

Adını Sen Koy 234. fragman ve özeti

Ömer ve Zehra cephesinde yine gerilimler devam ediyor. Zehra Ömer’in düşüncelerinin yanlış olduğunu her defasında söyleyecek. Ancak Ömer’in duvarlarını yıkmak kolay olmayacak. Ömer sürekli Zeynep’in numara yaptığını söyleyerek onun savunmasını yıkmaya çalışmaktadır. Zehra ise Ömer’in sandığı gibi kağıttan bir kulenin olmadığını kalbinde Ömer ile beraber demirden bir kule inşa etiğini söylemektedir. Zehra pes etmeyecektir. Aynı zamanda paraları yerine koymanın yollarını aramaktadır. İlerleyen bölümler de çanta işinden bir  haber gelecektir. Tabi Çetin ve Canan ise hemen orada Zehra’nın yanı başında olacaktır. Zehra’nın bir konuşmasına istemeden kulak misafiri olan Ömer, içini acıtan bir gerçekle yüzleşir. Acaba Zehra hakkında yanılmış mıdır? Çetin ve Canan farkında olmadan büyük bir oyunun içinde bulmuşlardır kendilerini. Bundan sonra onlar için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bebek, Sabah ve Kerem’in hayatlarında bambaşka bir sayfa açmıştır. Kerem de, Sabah da hiç tatmadıkları yepyeni bir duyguyla yüzleşirler.

Adını Sen Koy 235. özet ve ipuçları

Müge Nihat’ın tanışması gerilim dolu bir atmosferin oluşmasına neden olmuştur. Müge Nihat’ı etkilemek için her yolu denemektedir. Nihat’a ve aileye hediye alan Müge, Nihat’a çok sevdiği parfümü almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=7Kv45IW3_uc