Adını Sen Koy 251. 252. 253. 254 ve 255. Bölüm Özet ve Tüyoları (1-5 Ocak)


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 17:34
3

[pembetext][/pembetext]Adını Sen Koy 251. 252. 253. 254 ve 255. Bölüm Özetleri 1-2-3-4-5 Ocak Tüyo ve Fragmanları

Yeni yılın ilk haftasında yine ilginç bir hafta ile Adını Sen Koy özetleri ve tüyoları ile buradayız. Bir yanda Zehra ve Ömer aşkını etkileyecek gelişmeler, diğer yanda Bahşende’nin elini kuvvetlendiren gelişmeler ile oldukça zorlu bir hafta bizleri bekliyor. Nihat ve Ayşe arasındaki gerginlik geçtiğimiz hafta sonunda çok şükür ki son buldu. Ayşe Nihat’ın telefonundaki mesajları okuyunca aslında olayların ne kadar da farklı olduğunu anlar. Nihat’a hak verir ve ondan özür diler. Güzel ve mutlu bir gelişme ekranlara yansımış ve bizlerde rahat bir ohh çekmişiz. Takiiiii polisler konağa gelene kadar. İşte bu gelişme Bahşende’nin elini kuvvetlendirmiştir. Hiçte hoş bir gelişme değil ve yeni haftanın belkide en büyük gelişmelerinden birisidir. Nasıl mı? İşte detaylar.

Ayrıntılı hafta özetlerimiz ve tüyolarımız günlük olarak girilmektedir. Bizi takipte kalın ve geçtiğimiz hafta ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bahşende hepimizin bildiği gibi Zehra’yı sevmemektedir. Zehra’nın cemiyet için uygun olmadığını, Ömer’in klasını sarstığını, eski zihniyetle bir kişi olduğunu ve evdeki hizmetçilerle arkadaş gibi konuşmasının hiçte uygun olmadığını söylemekte ve Zehra’nın en kısa zamanda evden gitmesini istemektedir. Polisler ise Zehra’yı için konağa geldiklerinde ise bu işin arkasında Bahşende’nin olduğu yönünde şüpheler de arttı.

Tüyo 1- Haftanın son bölümü ile ilgili yorum; Piton azmettirici olarak Zehra Kervancıoğlunu hedef gösterdi. İş için bana bir milyon verdi demiştir. Zehra’da parayı açıklamadığı için şüpheli duruma düştü. (bomba tüyomuz en kısa zamanda sizler takip ve okumaya devam). Bu arada yeni fragmanı izleyelim daha sonra tüyolarımıza devam edelim.

Tüyo 2– Evet arkadaşlar yeni tüyolar gelmeye devam ediyor. Piton malum devreey yenide girdi ve Zehra’nın başına iş aştı. Müge’de yakın zamanda diziye dahil olacak ve Nihat ve Ayşe’ye kan kustaracak. Yani Ayşe ve nNihat’ın araları düzeldi diye sevinmeyin onları çok zorlu günler bekliyor.

Tüyo 2– Hani denir ya “şer bildiğiniz işlerde hayır vardır”. İşte aynen böyle. Belki bu nezarethane olayı üzücü bir durum olsa da Ömer’in aklını başına getiren bir gelişme oldu. Ömer Zehra’ya olan bağımlılığının daha çok farkına vardı.

Tüyo 3- Fragmanda dikkat ettiyseniz Ömer Piton’a “ipin kimin elinde bulacam” diyor. Bu işlerin arkasında çok ilginç bir isim ortaya çıkacak. Az merak edin, cevabı bizde 🙂

Tüyo 4- Bahşende, konaktakilerin aklına şüphe atmakla meşguldür. Ayşe’yi fitleyen Bahşende, konakta Zehra’nın ne kadar kötü birisi olduğunu yaymakta ve bu şekilde ondan kurtulacağını düşünmektedir.

Geçtiğimiz haftanın yorumu; Sevgiyi göstermenin bir çok yolu vardır ve bunun sadece söyleyerek olduğunu düşünen insanlar büyük bir yanılsamanın içindedirler. Evet söylemek de çok önemlidir, kalp sevildiğini duymak ister ama duymak kadar bakışlar, ilgi, düşünme, endişe, telaş vb duygular ve duyguları dışa vuran davranışlar ile de sevildiğini görmek önemlidir. Zehramız da aslında böyle anlarda emin oluyor kocasının sevgisinden. Ne yaşanırsa yaşansın bu anlarda görüyor kocasının kalbini. Güç alıyor o kalpten. Mesela geçtiğimiz hafta ayağının nasıl olduğunu soran ve aldığı cevapla bir şey söylemeden odadan çıkan kocasının arkasından bir tuhaf oldu kızımız ama sonra Ömer’in elinde jel ile geldiğini gördüğü anda yaşadığı şey işte o emin oluşlardan biriyd. Biz de en çok Ömer’in bu hallerini sevmiyor muyuz zaten; her ne yaşanırsa yaşansın Zehra’nın canı yandığı anda, ona bir şey olma ihtimali belirdiğinde büründüğü hali sevmiyor muyuz, ona tutunmuyor muyuz.

Ömer’i bunca ketumluğuna, ara ara büründüğü nobran hallerine rağmen seviyoruz. Çünkü ne kadar zor ne kadar dengesiz bir adam olursa olsun merhametli bir insan. Ve emin olun en gizleyemediği özelliği de bu merhameti. Nezarethanede de Ömer’in hal ve tavırlarında bu hissiyat çok rahat seziliyor değil mi?

 

3 YORUMLAR

  1. Admin yeni oyuncular var haberin yok mu? Komiser Murat rolü ile Yılmaz Ceylan,Sevtap rolü ile Özlem Yazıcı(Koray için gelecek kötü kız) ve Ömer’in babaannesi. Ne zaman diziye dahil olurlar bilmiyorum ama. Iyi günler admin.

Comments are closed.