Adını Sen Koy 261. 262. 263. 264. 265 Bölüm Özetleri ve Tüyoları (15-19 Ocak)


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 11:40
0

Ömer ve Zehra’nın yana yana bitiremedikleri o aşk bizleri de yaktı yıktı. Bir zamanlar Ömer ateşti Zehra ise yanan köz. Şimdi ise tam tersi oldu. Zehra ateş oldu Ömer ise o ateşte kavrulan kelebek misali. Adını Sen Koy 15 Ocak 19 Ocak tarihleri arasında ekranlara gelecek olan 261-262-263-264-265. Bölüm özetlerine ilişkin ayrıntılar, tüyolar, analizler ve yorumlarla buradayız. Yorumlarınızla dizimizle ilgili duygu ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

İsterseniz geçtiğimiz hafta yaşananları bir özetleyelim. Ekranlara gelen duygu dolu sahnelerler ilgili görüşlerimizi paylaşalım. Zehra’nın gerçekleri öğrenmesi ile yaşadığı hayal kırıklığı, yıkılmışlık da çok derin ve zor. Ama ben en çok Ömer’in sevgisinden şüphe ettiği zamanlarda üzüldük sanırım Zehra’ya. Şimdi de üzülüyoruz öğrendiği şeylere ama ne kadar içinin acıdığını bilsek de dik duruşu sayesinde daha kolay izliyoruz onu şuan. Ama sevilmediğini düşündüğü zamanda yaşadıkları, hele onca zamana bu inançla dayandığını göz önünde bulundurduğumuzda içimiz acıyor.

[kirmizitext]ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ[/kirmizitext]

Çok üzülerek izledik bu sahneleri. Önce Bahşende Babaannenin sözleri, sonra Ayşe’nin ve en sonunda da Cevriye Halamızın sözleri ile iyice karışan Zehra ve tüm acısının yüzüne yansıdığı şuan içimize derin bir hüzün oturdu resmen. Ayşe ve Cevriye Halamız o kadar güzel bir Ömer’den bahsediyorlardı ki Zehra’ya, ‘Hani neredesin Ömer, nereden sevdiklerimizin bahsettiği sen?’ der gibiydi adeta kızımız.

Diğer taraftan, Ömer’in şu sahnede Zehra’nın yüzüne dokunamayışını, ellerinin sadece saçının üzerinde kalışını, o alışık olduğumuz, hayran olduğumuz o el, sanki orada olunca bir bütünün parçaları buluşuyormuş gibi hissetmemizi sağlayan dokunuşunu göremeyince kendimi bir garip hissettiğim doğrudur.

Senaryoda ya da çekimde özel olarak olan bir detay olmadığını biliyorum bu tutuşun ama bana o an yine farklı şeyler hissettirdi bu durum. Hissettiklerimi de sözlere dökmekten geri duramadım yine. Baştan beri karşılıklı yanıyorlar; şimdi olay terse döndü ve hala yanıyorlar ama yana yana küllerinden doğmayı öğrenecekler, aşk için yanıp var olmayı başaracaklar.

Bir gün Ömer’in hataları yüzünden affedilmiş, kendisini de affetmiş ve Zehra’nın ruhunun iyileşmiş olduğunu göreceğiz. İşte o zaman yine hepimizin hayran olduğu o tutuşu, dokunuşu yüreklerinde hiçbir kırgınlık, acı, mutsuzluk olmadan yaşadıkları anı izleyeceğiz.

Ömer’in Zehra’ya hiçbir şey anlatmadan özür dileyişi daha doğrusu sevdiğini söyleyip bir şans daha isteyişi ve sonrasında izlediğimiz kısacık mutluluk zamanları boyunca bu durumun böyle geçiştirilmemesini istedik. Çünkü ne Ömer’in yaptıklarının pişmanlığını beklediğimiz gibi çekmemesi içimize sindi, ne de Zehra’nın tamamen nedenleri bir kenara bırakmış hali. Bu kadarla kalmaz dedik, kalmamalı dedik ve beklediğimiz de oldu sonunda.

[kirmizitext]YENİ HAFTA FRAGMANINI YAZIMIZIN SONUNDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.[/kirmizitext]

Şimdi yaşanan süreç, daha önce de belirtmiştik zaten bunu, tam beklediğimiz şeylerin olduğu bir süreç ve biz severek izliyoruz.  Zehra’nın her şeyi öğrenmesi ile içimize sinmeyen bu sahneler de farklı bir anlam kazandı gözümüzde tabi, bir kez daha izlediğimizde daha anlamlı geldi doğrusu her anı. İki aşık ve birbirine hasret yüreğin nedenlerden, sebeplerden, sonuçlardan, acılardan uzak birbirleriyle olmanın huzuruna doymak isteyişiymiş bu zamanlar.

Ömer’in hiçbir şey anlatmaması da Zehra’nın nedenleri öğrenmek için ısrar etmemesi de bundanmış. Onların birbirlerine ihtiyaçları vardı ve bir süre nedenden sonuçtan uzak birlikte olmanın mutluluğunu yaşamayı seçtiler işte. Çünkü özlemişlerdi, çünkü buna ihtiyaçları vardı. Belki anlatmak için, belki sormak için zamana ihtiyaçları vardı ya da belki de şimdi yaşadıkları süreç için güç topladılar birbirinin kollarında kim bilir. Yeni hafta tüyolarımız an ve an yazımıza eklenecektir. Takipte kalın, yorumlamayı unutmayın.

Adını Sen Koy 261. 262. bölüm tüyoları

Önümüzdeki haftanın en büyük olayları elbette Zehra ve Ömer arasında geçecek. Zehra elbette Ömer’den ayrılmayacak ama Ömer’e hayatı zindan edecek kadar ona ders vermeye niyetli. E birazda hak etti Ömer, siz ne dersiniz? Diğer taraftan Bahşende yine rahat durmayacak tabi. Ömer ve Zehra arasındaki bu gerilimli olaylar ne yazık ki Ayşe’nin Zehra-Ömer evliliğiyle ilgili detayları öğrenmesine neden olacak.

Ayşe kendisi çin Ömer2in Zehra ile evlendiğini öğrenecek ve bu Ayşe’yi olumsuz etkileyecek. Tabi bu gelişme Bahşende tarafından da öğrenilecek ve bunu Bahşende bir koz olarak kullanacak. Tam da burada Bahşende’nin konaktaki suyu da kaynamış olacak. Bahşende ilerleyen bölümlerde konağa veda edecek.