Adını Sen Koy 286. 287. Bölüm Özeti ve Tüyoları (19-20 Şubat)


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 11:21
3

Adını Sen Koy 286. bölüm özeti ve tüyoları; Trt1’in en çok izlenen günlük dizisi Adını Sen Koy’da gündem her an dolu ve yoğun. Bildiğiniz gibi Zehra boşanmada kararlı ve evi terk etti. Ömer ise bu durumdan kurtulmanın ve Zehra’yı yeniden kazanmanın yollarını arıyor. Diğer taraftan Sabah ve Kerem cephesinde bir aşk itirafı geldi. Adını Sen Koy 286. Ve 287. Bölüm özetlerini ve tüyolarını bu başlık altında okuyabilirsiniz. Adını Sen Koy 286. 287. Bölüm Özeti ve Tüyoları (19-20 Şubat)

Adını Sen Koy 286. bölüm özeti ve tüyoları öncesinde dizi ile ilgili bazı eleştiriler var, onları dile getirelim. Zehra’nın boşanma konusunda çok ısrarcı olduğunu söyleyen takipçilerimiz var. Onları bir şekilde anlıyoruz ancak şunu da söylemek lazım; Zehra’nin çok çabuk bu olayı kabul edip sineye çekmesi çok yanlış olurdu. Ömer’in kırıklıklarını nasıl anlıyorsak ve üzülüyorsak ayni şekilde Zehra’yı da anlamamız lazım ben Zehra’nın yaptığı hiçbir şeyi yanlış bulmamak lazım. Ömer her seferinde bağırdı çağırdı ve bir şekilde sinirini çıkardı ama Zehra ne bağırabildi ne kırabildi. Şimdi de Zehra’nın yaptıkları içini soğutmak ve kırılan kalbini düzeltmek. Tek sıkıntı replikler olabilir. Birbirini tekrar eden yapmacık replikler izleyiciyi sıkabiliyor.

Evet Adını Sen Koy 286. 287. Bölüm Özeti ve Tüyolarına yavaştan geçelim isterseniz. Herkes Zehra ve Ömer boşanacak mı? Ayrılık olacak mı diye düşünüyor ve bu çok normal.

Bu süreçte anne ortaya çıkacak ve Zehra’yı boşanmaktan vazgeçiren kişi olacak. Yaşananları izliyor çünkü, Zehra bavuluyla ayrılırken izledi ve hemen Hediye’ye telefon geldi. Zehra konağa Ömer için döndüğü kadar, Ömer’in annesi için de dönecek. Ömer Zehra’nın sırrını öğrenmişti, şimdi de Zehra Ömer’in sırrını öğrenip gerçekleri ortaya çıkarmak ve anne oğulu kavuşturmak için konağa dönecek.  Adını Sen Koy 286. 287. Bölüm Özeti ve Tüyoları devam edecek.

[kirmizitext]Adını Sen Koy 288. 289. Bölüm Özeti (21-22 Şubat) ve TÜYOLARI için TIKLA[/kirmizitext]

3 YORUMLAR

  1. ömerin annesinin gelmesi iyi oldu ama ömer zehranın anesi ile konusub bulusmasini duysa yine aralari bozulucak artik bir şaşırtıcı bölümlrr izleyecekmiyiz acaba

  2. Cok fazla uzatiyorsunuz gereksiz seyleri
    Aciga cikmamis o kadar cok konu
    Varken bir konuyu bu kadar cok uzatmayin
    Sıkıcı oluyorsunuz buda seyircinin
    başka kanala gitmesine sebep oluyor

Comments are closed.