Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölüm


Güncelleme: 13 Nisan 2017 : 00:39
10

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölümlerin kısa özetlerini buradan sizlere duyuracağız. En merak edilen tüyoları sizler için seçerek buradan aktarıyoruz. 17 Nisan ile 21 nisan cuma arasında dizimizde neler olacak işte son elde ettiğimiz tüyolar.. Sürekli güncelleyeceğiz..

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölüm

TÜYO 1: Leyla Demiri beklemekten vaz geçecek. Bir süre sonra Mert ile uyumlu bir çift olduklarını hissedecek ve Leyla Mert ilişkisi başlayacak.

TÜYO 2: Alevin uçurumdan itelediği Zehraya birşey olmasa da yaralı olarak Ömer tarafından bulunması sonrası Alev pişkinliğe vurup ve kaza ile düştüğünü söylemesi sabırları taşıracak. Bundan sonra Alev konaktan dışlanacak.

TÜYO 3: Hilmi Yılmaz konağa döner dönmez Ömeri öldürmek için baslık yapacak ancak çıkan çatışmada Ömer değil Cevriye hala ölecek. Kayseriye gitmesini engellediği için Ömer çok üzülecek ve Hilmiden intikam almak için yemin edecek.

TÜYO 4: Zehra internet sitesi işini geliştirecek ve Ayşe ile yaptıkları tasarımları internet üzerinden satmaya başlayacaklar. Büyük talep üzerine işleri açılacak ve oldukça keyif alacaklar.

TÜYO 5: Ne zamandır gidemedikleri yemeğe bu hafta gidecekeler ve Ömer Zehranın iyileşmesinden sonra hem ödül olarak hemde sevdiğini söyleyerek..

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölümlerin tüyoları geldikçe buraya ekleyeceğiz… Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz..

10 YORUMLAR

  1. Fragmandizi.tv herşeyi dogru sogluyor dizihaberci.tv ve dizibilgi.tv yanlış. Dizihanerci.tv sizin dediginiz olmuyor her zaman Fragman.tv dogru. Lütfen ona inanin yani Fragmandizi.tv dogru!.

  2. Diziden cikan cikana..boyle bir senaryo olmaz ..artik adam gibi biseyler olsa iyi olur
    Insanlari kandirmanin baska yolu sizinki

  3. Sevgili azeriler finake kadar ömer acilmicak mis hatta alev pjamalarla mertin odasinda cikacakmis bu kadar da olmaz

  4. Adini sen koy her gun sabirsizla bekledigim tek dizi, cok seviyorum, ama Jevriye hala icin cok uzuldum.

  5. Admin sen koy her gun bekedigim tek dizi, cok seviyorum ve hepinise tesekyur ediyorum.???

  6. Cevriye Hala ölmesin , ne kadar saçma olur.O karakterin dizide olması yararlarına olacaktır, bugüne kadar olduğu gibi. Alev konusunda herkes 30 haftadır sabır gösteriyor zaten , izleyiciye haksızlık olmasın.Ömer ve Zehra artık aşklarını hissedip yaşasınlar, lütfen.

  7. bu aleve dur diyen olacaqmi insallah bizi bu haftada guzel bolumlerbekliyor omerle zehra bu yemeye ciksinlarda omer zehraya onu sevdiyini soylesinde bizde rahtlayaq

Comments are closed.