Adını Sen Koy Beliz Kim?Beliz Aydın Hakkında Merak Edilenler


Güncelleme: 18 Nisan 2018 : 19:18
0

Adını Sen Koy dizisi kimi zaman kayıpları kimi zaman yeni gelen oyuncularıyla diziye hareket katmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yeni katılan karakter, Belis izleyenlerin dikkatini çekti. Adını Sen Koy Belis kim? Gerçek adı ne? Daha önce hangi dizilerde oynadı sorularına yanıt aradı.

Ekranların sevilen gündüz kuşağı dizilerinden biri olan Adını Sen Koy oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Her yeni oyuncu yeni bir heyecan olduğu için izleyenlerin ilgisi yeni gelen oyuncu üzerine toplanıyor. Adını Sen Koy dizisi için de Belis karakteri şuan oldukça önemli. Belis karakterinin gerçek adı Sibel Daria’dır.

Dizide Nihat’ın metresi olarak izlediğimiz Belis dizide dengeleri değiştirecektir. Kıbrıs’a iş görüşmesi için giden Nihat ne yazık ki yalnız dönmemiştir. Ayşe gerçekleri öğrendiğinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Belis Nihat ile ilişkisi olduğunu Ayşe’nin öğrenmesi için elinden geleni yapar. Ayşe her ne kadar Nihat’a kondurmasa da gerçeklerle yüzleşir.

Dizinin başından beri sevilen karakterlerinden birine hayat veren Nihat kısa süre içinde Ayşe’den boşanacak ve diziden ayrılacak. Senaryonun rotasının aniden değişme nedeni ise Aykut İğdeli’nin son zamanlarda senaryoda kendisine çok az yer verilmesinden kaynaklandığı söyleniyor.

Adını Sen Koy Belis kim?  1993 yılında dünyaya gelen 25 yaşındaki Sibel Daria Yucad İstanbul Beşiktaş’ta Dc Kozmos Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Babası Türk, annesi ise Rus asıllı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Türk-Rus ortak yapım Doğu Batı dizisi ile yaşamıştır. Akabinde Yasmin isimli dizide de rol alan Sibel Daria Yucad şimdilerde Adını Sen Koy isimli dizide Belis karakterine hayat vermektedir.

Belis karakterinin Adını Sen Koy dizisindeki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Nihat’ın Ayşe’yi aldatması sizleri de hayal kırıklığına uğrattı mı?