Adını Sen Koy Defne Kim? Merve Sevin Kimdir?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 17:28
2

Ekranların sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son aldığımız duyumlara göre diziye ilerleyen bölümlerde önemli bir karakter dahil olacak. Kendisinin moda ve tarz yarışmalarından tanıdığımız Merve Sevin kim? 

1997 yılında İzmir’de dünyaya gelen Merve Sevin henüz 20 yaşında. Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve İvana Sert’in yer aldığı İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren Sevin şimdilerde oyunculuk için kolları sıvadı. Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Fakat modelist ve stilist olarak hayatına devam etmektedir. MegiButik isimli giyim ve aksesuar satış sayfası vardır.

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Merve Sevin 1.73 boyunda 55 kg ağırlığındadır. Lise yıllarında sporun her dalıyla yakından ilgilenmiş uzun süre lisanslı olarak basketbol oynamıştır.

Adını Sen Koy dizisinde Defne karakterine hayat vereceğini sağlam kaynaklardan öğrendik. Yapılan oyuncu seçimlerinde başarılı olduğu ve anlaşma için masaya oturulduğu biliniyor. Son anda bir değişiklik olmazsa ilerleyen bölümlerde Adını Sen Koy Defne olarak izleyici karşısına çıkacak. Adını Sen Koy Defne kim sorusu sıklıkla sorulmaya başlayacak.

Dizide büyük ihtimal, Ömer Kervancıoğlu ve Zehra arasına girmeye çalışan, Ömer’i elde etmek için türlü planlar içine giren sinsi bir kıza hayat verecek. Günlük dizilerde heyecanı artırmak için yeni oyuncular sıklıkla diziye girip çıkıyor. Bu isimlerden biri de Merve Sevin olacak.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Merve Sevin’in instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topluyor. 202 bin takipçisi bulunan İnstagram hesabı=@mervesevin

Diziyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Yeni karakterle ilgili neler düşünüyorsunuz?

2 YORUMLAR

  1. Ey senarist evli insanların arasına birilerini sokmak bu mu sizin ahlak anlayışınız görüşünüz yazıklar olsun size , Bakın arkadaş bu toplumun değerleri var kuralları var aile denen kutsal bir kurum var.Kendinize gelin ve lütfen böyle saçmalıklardan ve bizim ahlak anlayışımıza uymayan yakışmayan senaryolar dan vazgeçin.

    • Fikrinizi destekliyorum. Artık fenalık geldi bu tür senaryolardan. Hep oyun, hep kötülük, hep şiddet, bu hayatta hiç mi güzel şeyler yaşanmıyor, hiç mi olumlu bir şeyler olmuyor, kötülüğü millete iyice kanıksattınız

Comments are closed.